Tuindeco

Bent u op zoek naar producten van het merk Tuindeco? Zoek dan vooral niet verder! Met een jarenlange samenwerking is Tuinhoutdiscount.nl de dealer van de Tuindeco producten. Naast dat wij alle producten van Tuindeco snel kunnen leveren hanteren wij ook nog eens de goedkoopste prijs van Nederland en België! Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, ziet u producten het liefst eerst even in het echt of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. Wij helpen u graag verder!

1-15 van 1351
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 1351
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinhoutdiscount.nl is uw Tuindeco webshop

Tuindeco heeft een groot scala aan producten in het assortiment en die kunt u het beste kopen bij Tuinhoutdiscount.nl. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij de producten namelijk altijd ruim onder de adviesverkoopprijs aan. Bent u specifiek op zoek naar producten van Tuindeco? Dan zit u op deze pagina precies waar u moet zijn! In de Tuindeco webshop van Tuinhoutdiscount.nl treft u veel verschillende soorten producten aan. Van Tuindeco blokhutten tot tuinschermen en van bloembakken tot houten tuinmeubelen, wij hebben het! Wij zijn de enige echte Tuindeco groothandel.

Alle blokhutten van Tuindeco in één overzicht

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij officiele Tuindeco dealer. Dit houdt in dat wij alle producten van Tuindeco kunnen en mogen verkopen. Één van de grotere productgroepen die wij hierin hebben zijn de Tuindeco blokhutten. Bent u op zoek naar een blokhut? Dan zijn de Tuindeco blokhutten misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Met een grote variatie in stijlen, vormen, maten, behandelingen en uitvoeringen is Tuindeco één van de grootste producent van blokhutten in Nederland en België. Met honderden verschillende Tuindeco blokhutten is er dus voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een simpele blokhut of misschien naar een tuinhuis met overkapping? Wij hebben wat u zoekt! Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem eens contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom met daarin tientallen Tuindeco blokhutten!

Tuindeco producten voor de scherpste prijs

Omdat er bij Tuinhoutdiscount.nl geen tot weinig tussenschakels in het proces zitten kunnen wij de producten tegen een scherp tarief aanbieden. Dit kunnen wij zo scherp dat wij vrijwel altijd de goedkoopste van Nederland en België zijn! Benieuwd hoe scherp wij uw Tuindeco blokhut of andere producten kunnen aanbieden? Kom eens langs bij ons in de showroom of vraag direct een compleet vrijblijvende offerte op maat aan.

Over Tuindeco

Tuindeco International B.V. is een groothandel in tuinhout en bijbehorende producten zoals de al eerder genoemde blokhutten, overkappingen, speeltoestellen, tuinmeubelen en meer. Tuindeco levert exclusief aan zorgvuldig gekozen dealers over de hele wereld. Tuindeco heeft zich in 1993 gespecialiseerd in de groothandelsactiviteiten van verschillende soorten tuinartikelen. Buiten de locaties in Coevorden heeft Tuindeco haar eigen inkoopkantoren in Hong Kong, Indonesië, Estland en Polen.

Tuindeco gaat voor duurzaam hout

Tuindeco heeft bewust gekozen in in al haar activiteiten te streven naar een goede balans tussen People, Profit en Planet. De producten die worden geleverd worden zorgvuldig getest en het doel is dan ook altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit en duurzaamheid te leveren. In 2013 heeft Tuindeco zich, als één van de grootste leveranciers van Nederland, aangesloten bij het partnernetwerk van FSC-Nederland. Met producten van Tuindeco weet u dus zeker dat u hiermee de aarde en haar natuur zo min mogelijk schade toe doet.

De Tuindeco groothandel met de beste service

Bij Tuinhoutdiscount.nl streven wij er altijd naar om een zo goed mogelijke service te bieden. Zo proberen wij de producten altijd zo snel mogelijk bij u aan huis te leveren en geven wij u graag, en compleet vrijblijvend, advies op maat.

Uw bestelling snel in huis

Wilt u na het kopen van uw Tuindeco producten bij Tuinhoutdiscount.nl zo snel mogelijk aan de slag? Dan kunt u uw bestelling altijd bij onze houthandel ophalen. Naast het afhalen van uw bestelling is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze snelle bezorgdienst. Op onze klantenservice-pagina vindt u waar wij bezorgen en wat de kosten hiervoor zijn. Hoe meer u besteld, hoe lager de verzendkosten!

Service en advies op maat

Bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze? Of wilt u gewoon graag eens horen wat wij u allemaal te bieden hebben? Vraag dan gerust één van onze specialisten om advies op maat. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze gloednieuwe, compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!