Blog

De voordelen van een glazen schuifwand in uw buitenverblijf

De voordelen van een glazen schuifwand in uw buitenverblijf

Glazen schuifwanden zijn enorm populair en omdat wij onze klanten graag nog beter willen voorzien bij het leveren van glazen schuifwanden hebben wij ervoor gezorgd dat onze prijzen flink zijn gezakt. Sterker nog, glazen schuifwanden bij Tuinhoutdiscount.nl zijn nu de goedkoopste van Nederland zonder in te leveren op kwaliteit. Maar wat zijn, los van de aantrekkelijke aanschafprijs, nog meer de voordelen van een glazen schuifwand? Wij sommen ze graag voor u op in deze blog!

Het hele jaar door genieten het buitenverblijf

Heeft u zo’n mooi overkapping in de tuin staan, maar zit u hier enkel in de lente en de zomer onder? Dan is dit natuurlijk zonde! Niets is lekkerder dan ook in de winter uw wijntje kunnen drinken en uw boek uit kunnen lezen onder uw overkapping. Door glazen schuifwanden te plaatsen in uw overkapping of veranda zorgt u ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt. Met de glazen wanden is het namelijk mogelijk om de overkapping winddicht te maken.

De voordelen van een glazen schuifwand in uw buitenverblijf

Besparen op de stookkosten

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dit is het toch echt niet. Met het plaatsen van glazen schuifwanden in uw veranda (of serre) kunt u de stookkosten van uw woning verlagen. U investeert dus niet alleen in de glazen wanden, maar in het geheel van uw woning. Door de isolerende werken die de glazen schuifwanden hebben, mits ze gesloten zijn, blijft de warme lucht langer in huis hangen en is het minder snel nodig om te stoken en de woning op een gewenste temperatuur te brengen. Daarnaast werkt de veranda met glaswanden ook als een soort sluis tussen binnen en buiten. Ideaal toch?

Investeren in de waarde van de woning

Door een veranda aan uw huis te plaatsen en hier glazen wanden in te plaatsen realiseert u als het ware een extra stuk aan vierkante meters voor uw woning. Het mooiste hieraan? Deze vierkante meters tellen ook daadwerkelijk mee bij een eventuele verkoop. Op deze manier kunt u dus niet alleen het hele jaar door “buiten” genieten, maar verhoogd u ook nog eens de waarde van uw woning. Overigens is de waardevermeerdering hiernaast ook afhankelijk van andere factoren, zoals bijvoorbeeld de grootte van de tuin die hierna nog overblijft en de manier hoe de tuinkamer of het buitenverblijf is afgewerkt. Dit dient namelijk van dermate hoge kwaliteit te zijn dat dit meegeteld kan worden. Uiteraard sluiten onze producten aan op deze kwaliteit.

De voordelen van een glazen schuifwand in uw buitenverblijf

Ruimtelijk effect

Door het plaatsen van glazen schuifwanden creeërt u veel lichtinval en daardoor ruimte. De woonkamer en tuin zullen daardoor als één geheel aanvoelen. In tegenstelling tot andere soorten wanden, zoals bijvoorbeeld die van Zweeds-Rabat, realiseert u met een glazen schuifwand een afgesloten wand, zonder dat er licht en zicht verloren gaat. Ideaal dus wanneer u graag het hele jaar door wilt kunnen genieten van het prachtige uitzicht dat u heeft vanuit uw buitenverblijf!

Goedkope glazen schuifwanden? Die koopt u natuurlijk bij Tuinhoutdiscount.nl!

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden van de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Door de producten zo dicht mogelijk bij de bron in te kopen, namelijk bij de producent, kan Tuinhoutdiscount.nl u de glazen schuifwanden aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Vergelijk ons gerust met andere aanbieders en u zult zien dat u bij ons het voordeligst uit bent. Heeft u vragen over onze glazen schuifwanden, komt u ze graag eerst eens in het echt bekijken of gaat u graag eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Kom dan gerust eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of neem contact op met één van onze specialisten.

Voor elke situatie een glazen wand

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in een glazen schuifwand voor de veranda. Er zijn namelijk nog vele andere bestemmingen waar onze glazen schuifdeuren voor gebruikt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld ook;