Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren

Bent u op zoek naar glazen schuifdeuren? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifdeuren die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifdeuren graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u een overkapping heeft, een buitenverblijf of veranda dan is het goed om te kijken welke mogelijkheden er zijn om glazen schuifdeuren te plaatsen. Het biedt veel voordelen en zal het woongenot ook verhogen. Het is goed om de mogelijkheden te onderzoeken. Ook in een tuinhuis kunt u trouwens glazen schuifdeuren plaatsen. Het is een goede manier om een extra kamer te krijgen bij uw woning en ook om de energiekosten te verlagen. We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van glazen schuifdeuren ook vragen oproept. Hieronder geven we graag meer informatie. Ook is het mogelijk om ons te bezoeken in onze overdekte showroom van meer dan 1100 vierkante meter in de randstad. Ook is het mogelijk om per mail of telefoon met onze specialisten te spreken. Ze helpen u graag.

Een scherpe prijs en een hoge kwaliteit

Het is belangrijk om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige glazen schuifdeuren. Hier heeft u op de lange termijn het meeste plezier van. Wij begrijpen ook dat u niet graag teveel betaald. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de producten is het mogelijk voor ons om de glazen schuifdeuren voor een mooie prijs aan te bieden. In onze showroom kunt u ze allemaal bekijken en vergelijken.

Voor elke situatie een glazen deurwand

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in een glazen schuifwand voor de veranda. Er zijn namelijk nog vele andere bestemmingen waar onze glazen schuifwanden voor gebruikt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld ook;

Wat kost een glazen schuifdeur?

Een glazen schuifwand is uit meerdere elementen opgebouwd. De afmetingen zijn leidend (de breedte en de hoogte) voor de totaalprijs. Een kleine glazen schuifdeur is logischerwijs goedkoper dan een grotere glazen schuifdeur. Daarnaast heeft de kleur en de accessoires nog invloed op de prijs.

Gratis levering aan huis

Bij ons mag u gratis levering verwachten van alle glazen wanden. De glazen wanden zijn gevoelig voor beschadigingen tijdens het transport. Het is daarom belangrijk voor ons om ze zelf te bezorgen, zodat u ze goed ontvangt. Het levermoment wordt altijd met u in overleg gekozen. In de regel is de levertijd drie weken voor de glazen schuifdeuren.

Waar moet u op letten?

Natuurlijk koopt u niet iedere dag een glazen schuifwand. Het is daarom goed om op een aantal zaken te letten. Vooral het correct opmeten van de glazen schuifwanden is van groot belang. Als de hoogte niet goed is dan past de glazen schuifdeur. Het kan klemmen of juist te los zitten. Onze specialisten weten precies wat belangrijk is. Neem gerust contact met ze op.

De voordelen van een glazen schuifdeur

Als u een glazen schuifwand plaatst op de veranda of overkapping voor uw woning dan ontstaat er een extra sluis. De veranda wordt een extra bescherming tegen de koud een ook tegen de warmte. Het zal ervoor zorgen dat de energierekening een stuk lager wordt. Een groot voordeel natuurlijk. Het is een goede reden om daarom glazen schuifwanden te plaatsen. Daarnaast zijn er nog andere redenen. Wat dacht u van het grotere woongenot? U kunt veel langer en regelmatiger op uw veranda zitten of onder de overkapping. Het is zelfs mogelijk om hem te gaan verwarmen en er een extra kamer van te maken. Heerlijk even in het winterzonnetje of de eerste zonnestralen van de lente opvangen? Het kan allemaal met de glazen schuifwanden. Ze zijn een ware verrijking van uw woning en uw leven.

Past de glazen schuifdeur bij mijn woning?

Wij hebben een ruim assortiment aan glazen schuifwanden. Er is voor iedereen een oplossing te bedenken. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring en denken graag met u mee om een mooie glazen schuifwand bij uw overkapping, veranda of tuinhuis te krijgen. Na het plaatsen kunt u er nog vele jaren van genieten. Het is iets waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.