Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
216  reviews

Blog

Maak één geheel van de woonkamer en de tuin

Bij Tuinhoutdiscount.nl krijgen wij vaak de vraag wat nou een goede manier is om van de woonkamer en tuin één geheel te maken. Het is immers prachtig als de look van de tuin ervoor kan zorgen dat uw woonkamer nog ruimer aanvoelt. Om hier een goed antwoord op te geven dit keer dus het maken van één geheel in de blog.

Glas is alles

Wat een rare titel. Maar het is toch echt waar. Het is erg belangrijk dat er veel zicht is richting die mooie achtertuin. Veel glas en dus veel lichtinval maakt het verlengen van de woonkamer veel makkelijker. Een mooie glazen pui kan dus alleen in het voordeel werken.

Leg de vloer door

Dezelfde vloer in de woonkamer en in de tuin? Jazeker! De vloer is een erg belangrijk onderdeel voor het creëren van de uiteindelijke gewilde sfeer. Het afstemmen van de vloer brengt de woonkamer en de tuin nóg dichter bij elkaar en optisch geeft het u het idee dat u er een aantal vierkante meters bij heeft gekregen!

Uiteraard kan het zo zijn dat u een prachtige hardhouten vlonder van Tuinhoutdiscount.nl heeft liggen. In dit geval adviseren wij een vloer te kiezen die hier zo dicht als mogelijk in de buurt komt.

Interieur + exterieur

Trek uw woonstijl die u binnen gebruikt helemaal door naar buiten. Plaats buiten dezelfde soort accessoires en hou het kleurenpallet dicht bij elkaar. Op deze manier komt er nog meer een geheel tussen beiden ruimtes. De drempel van uw pui hoeft immers niet te betekenen dat u daar moet veranderen van woonstijl!

Lekker meubels shoppen

Ook de meubels kunnen natuurlijk niet ontbreken in de afstemming. Kleuren, maar ook materialen kunnen perfect op elkaar worden afgestemd. Tuinmeubels zijn allang niet meer alleen van hout of plastic. De keuze is reuze!

Gaat u deze zomer aan de slag in uw tuin? Wij ontvangen graag foto’s van de resultaten! U kunt de foto’s sturen naar foto@tuinhoutdiscount.nl en wie weet wint u wel dat felbegeerde weekendje weg!