Glazen schuifwanden voor tuinkamer

Glazen schuifwanden voor tuinkamer

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor tuinkamer? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifwanden die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifwanden graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Steeds vaker wordt er gekozen voor een tuinkamer. Het kan een veranda zijn met glazen schuifwanden en ook een tuinhuis met schuifwanden. De tuinkamer is een fenomeen waar u vast ook al eens over heeft nagedacht. Een extra kamer in de tuin met glazen schuifwanden om van de eerste warme zonnestralen in de lente te genieten van het mooie weer. Ook in de winter is het mogelijk om lekker in het winterzonnetje te gaan zitten. Uiteraard is het ook heerlijk in de zomer. Eigenlijk alle seizoenen bieden haar momenten om van het tuinhuis en de tuinkamer te genieten.

Glazen schuifwanden in uw tuinkamer

U heeft al een tuinkamer? Dan kunt u overwegen om er glazen schuifwanden in te plaatsen. U krijgt dan meer licht in de tuinkamer. De tuinkamer kan dan ook dienst doen als kantoor, studeerkamer of natuurlijk als extra woonkamer. Met de glazen schuifwanden voor de tuinkamer is het mogelijk om nog meer te genieten van uw tuinkamer. De tuinkamer is een ware verrijking van uw tuin en woning. Aangezien u al een tuinkamer heeft weet u dat natuurlijk al. Met de glazen schuifwanden zal het allemaal nog mooier worden.

Zoekt u een glazen schuifwand voor uw tuinkamer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren glazen schuifwanden in verschillende kleuren, afmetingen en maten. Het is belangrijk om te weten hoe groot de glazen schuifwand dient te worden. Het is bepalend voor de prijs. Wanneer u een persoonlijk advies wilt hebben dan zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Ook is het mogelijk om onze showroom in de Randstad te bezoeken.

De prijs van een glazen schuifwand?

De glazen schuifwanden zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen. De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de grootte van de glazen schuifwand. De breedte en de hoogte zijn leidend. Het is ook belangrijk om dit goed op te meten. Het aantal panelen zijn ook van belang bij een glazen schuifwand. Het aantal panelen loopt gelijk aan het aantal sporen wat er nodig is. Het is bepalend voor de prijs. De accessoires en de kleur kan vervolgens nog bepalend zijn voor de prijs van de glazen schuifwand.

Gratis levering van uw glazen schuifwand voor uw tuinkamer

Natuurlijk worden bij ons de glazen wanden bezorgd aan huis. De glazen wanden zijn gevoelig voor beschadigingen. Het is natuurlijk belangrijk om ze zonder enige schade bij uw woning te krijgen. We hebben een levertijd van rond de drie weken en natuurlijk wordt de levering in overleg met u gedaan.

Wat is belangrijk bij een glazen schuifwand?

Het belangrijkst is dat u de breedte en de hoogte correct en goed opmeet. Onze specialisten geven u graag tips om dit correct te doen. Naast de breedte is ook het aantal panelen belangrijk. Het aantal panelen is ook bepalend voor het aantal sporen. Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken hoeveel glazen panelen u wilt. Ook is het goed om de juiste kleur te kiezen. Het is bepalend hoe het geheel eruit komt te zien.

Hoe bestelt u een glazen schuifwand bij ons?

Misschien heeft u vragen over het bestelproces. Ook kunt u over andere zaken vragen hebben. Het is verstandig om contact op te nemen met één van onze specialisten. Het is voor hen geen enkel probleem om u te helpen. Ze doen dit zelfs graag, omdat ze zo van hun vak houden. Ontdek zelf de voordelen van een mooie glazen schuifwand in uw tuinkamer. U krijgt er zeker geen spijt van en zult er vele jaren van genieten.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.