Glazen schuifwanden voor tuinhuis

Glazen schuifwanden voor tuinhuis

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor tuinhuis? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifwanden die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifwanden graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Heeft u een tuinhuis? Dan is het een idee om een glazen schuifwand te overwegen. Kies een schuifwand van een goede kwaliteit welke perfect past in het tuinhuis en bij uw tuin en woning. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis. Een tuinhuis heeft vandaag de dag ook veel meer functies. Denk hierbij aan het tuinhuis wat dient als kantoor. Ook kan het een extra woonkamer zijn waar u lekker kunt zitten. Daarnaast kan het ook het traditionele plekje zijn om het tuingereedschap en de tuinstoelen in op te bergen. Dan heeft u natuurlijk geen glazen schuifwand voor. Tenminste niet wanneer u de tuinhuis geen andere functie wilt geven. Met een glazen schuifwand in uw tuinhuis kunt u het op een hele andere manier gebruiken.

Een sterke kwaliteit en eerlijke prijs

Waarschijnlijk bent u niet op zoek naar de goedkoopste glazen schuifwand. Het is immers belangrijker om een glazen schuifwand te krijgen waar u lang en goed van kunt genieten. Let daarom altijd in de eerste plaats op de kwaliteit en pas daarna op de prijs. Wist u trouwens dat u bij ons glazen schuifwanden koopt welke wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen? Hierdoor kunnen we rechtstreeks feedback geven aan de makers en ook scherpe prijzen bedingen. Onze specialisten adviseren u graag rondom het kiezen van de juiste glazen schuifwand voor uw tuinhuis. Het is uiteraard vrijblijvend. Wij helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken. Neem dus vooral contact op met één van onze specialisten.

Voor elke situatie een glazen wand

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in een glazen schuifwand voor de veranda. Er zijn namelijk nog vele andere bestemmingen waar onze glazen schuifwanden voor gebruikt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld ook;

De prijs van een glazen schuifwand voor tuinhuis

De prijs is vaak een belangrijk element om te bepalen welke glazen schuifwand je koopt. De prijs van een glazen schuifwand voor tuinhuis is gebaseerd op de afmetingen. Een grote glazen schuifwand zal simpelweg meer kosten dan een kleine. Het is logisch. Bekijk daarom eerst wat de afmetingen zijn van de glazen schuifwand. Het is belangrijk om het correct en goed op te meten. Wanneer u hier vragen over heeft is het goed om contact op te nemen met onze specialisten. De breedte is ook bepalend voor het aantal panelen. Het aantal panelen bepaald het aantal sporen. Het is van invloed op de prijs. De kleur en de accessoires zijn er dan nog om de eindprijs te bepalen.

Wat is belangrijk bij uw glazen schuifwand?

Bij een glazen schuifwand in uw tuinhuis is het belangrijk om alles goed op te meten. Maak hier geen vergissingen mee. Wanneer het wat te hoog of te laag is past het niet. Bepaal ook de juiste breedte.

De juiste kleur voor uw glazen schuifwand

Kies voor een kleur die past bij uw tuinhuis, uw tuin en ook bij uw woning. Alleen dan is het mogelijk om er lang van te genieten. Het belangrijkste is natuurlijk het extra woongenot wat u krijgt van de glazen schuifwand bij uw tuinhuis. U kunt nog meer genieten van uw tuinhuis met de glazen schuifwand. Naast de kleur is het ook belangrijk om de juiste stijl te kiezen. Let op het aantal panelen en de juiste hoogte van de glazen schuifwanden.

Langer in uw tuinhuisje zitten

Door de glazen schuifwanden is het mogelijk om nog vaker, nog meer en nog beter te genieten van uw tuinhuis. Het is heerlijk om ook bij regen en tijdens de wat koudere dagen van het jaar in het tuinhuisje te zitten. U kunt vaker en meer genieten van uw tuinhuis. Het is een plek waar u optimaal tot rust kunt komen, heerlijk kunt werken als het een tuinkantoor is en natuurlijk ook de eerste zonnestralen opvangen van de dag. Een tuinhuis heeft zoveel te bieden en helemaal met een mooie glazen schuifwand. U zult nooit meer zonder kunnen.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.