Glazen schuifwanden voor veranda

Glazen schuifwanden voor veranda

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor veranda? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifwanden die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifwanden graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

U zoekt een glazen schuifwand voor veranda of het buitenverblijf? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl op de juiste plek. De glazen schuifwanden veranda kunt u gemakkelijk online of in de winkel bij ons bestellen en zorgen dat het goed past bij uw nieuwe of bestaande veranda, overkapping of buitenverblijf. Natuurlijk is het altijd mogelijk om persoonlijk advies te krijgen van een van onze specialisten.

Goedkope en betaalbare glazen schuifwanden voor de veranda

Zoekt u een betaalbare glazen schuifwand welke niet alleen goedkoop en betaalbaar is, maar ook van een uitstekende kwaliteit? Wij helpen u graag. Door goede afspraken te maken met onze leveranciers is het mogelijk om u een glazen schuifwand voor een eerlijke prijs aan te bieden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Prijs is natuurlijk niet het enige onderdeel om de juiste glazen schuifwand te kopen.

Voor elke situatie een glazen wand

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in een glazen schuifwand voor de veranda. Er zijn namelijk nog vele andere bestemmingen waar onze glazen schuifwanden voor gebruikt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld ook;

De prijs van een glazen schuifwand

Het is verstandig om te kijken naar de kosten van een glazen schuifwand voor de veranda. Het is een van de elementen om de keuze voor een specifieke schuifdeur te kiezen. Het is uiteraard afhankelijk van de afmetingen. De hoogte en de breedte zijn bepalend bij de grootte van de glazen schuifwand. Daarnaast is ook het aantal panelen bepalend voor de prijs. Het is belangrijk om het aantal sporten te bepalen wat invloed heeft op de prijs. Vervolgens zijn er nog de accessoires en de kleur welke invloed op de prijs hebben.

Wat is belangrijk bij het kopen van een glazen schuifwand?

Natuurlijk bestelt u niet iedere dag een glazen schuifwand. We begrijpen dat er meerdere zaken zijn waar u vragen over heeft. Het is belangrijk om de breedte goed op te meten. Het is leidend bij het bestellen van de glazen schuifwand. De hoogte is vervolgens ook belangrijk. Wanneer de hoogte niet goed is kan de hele glazen schuifwand onbruikbaar zijn. Als het te kort is dan valt de glazen wand er uit. Het is dus belangrijk om alles goed te meten. Hierna is het belangrijk om het aantal panelen te weten. Het aantal sporen staat vaak parallel aan het aantal panelen wat u wilt gebruiken. Een spoor per paneel is in de regel voldoende. Bedenk hoeveel panelen u wilt gebruiken en wat er mogelijk is in combinatie met de breedte. De kleur is uiteraard ook belangrijk. Bekijk welke kleur u graag wilt hebben. Bij vragen is het goed om contact op te nemen met een van onze specialisten.

De voordelen van een glazen schuifwand in de veranda

Er zijn meerdere voordelen om een glazen schuifwand te kiezen. Er zijn meerdere voordelen op te sommen. Het belangrijkste is om te weten dat de stookkosten lager worden. Het klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Een glazen schuifwand voor de veranda of serre kan de stookkosten van de hele woning verlagen. Het is dus een investering in de isolatie van de woning. De warme lucht blijft langer in de woning en het is daardoor minder aangenaam warm in huis. De glazen wand zorgt voor een extra luchtsluis naar buiten.

Overal te plaatsen

Eigenlijk is de glazen schuifwand in iedere serre, buitenverblijf of veranda te plaatsen. Het is goed om ook te weten dat het in vele verschillende maten kleuren, formaten en ook soorten te verkrijgen is. Het is goed om de juiste keuze te maken. Onze specialisten helpen hier graag bij en ze kunnen u helpen om de juiste afmeting te kiezen. De glazen schuifwanden voor veranda zullen zorgen voor een verrijking van de tuin, uw woongenot en daarnaast dus ook nog eens voor een lagere energierekening. Het is goed om niet te lang te wachten met het investeren in een goede veranda met glazen schuifwanden. U kunt er dan veel langer van genieten.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.