Vlonder

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment hout voor een vlonder, ook wel vlonderhout. Hierbij kunt u denken aan vlonderplanken, balken voor de fundering, speciale schroeven en een grote keuze in beitsen. Dit alles tegen de scherpste prijzen! Als een van de grootste verkopers van vlonderplanken in onze regio en tegenwoordig ook in de rest van Nederland en België hebben wij een mooi assortiment weten samen te stellen. Dit mooie assortiment combineren wij met advies op maat en kennis over de producten die wij verkopen. Bent u op zoek naar een goedkope vlonder? Dan kunnen wij deze snel leveren. Houten vlonders, maar ook die van andere materialen zoals kunststof haalt u dus altijd bij Tuinhoutdiscount.nl! Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze specialisten helpen u graag verder.

Producten 1-15 van 22
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-15 van 22
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Vlonder kopen? Hou hier rekening mee

Wij begrijpen dat het niet elke dag voorkomt dat u een vlonder aanschaft. Om u hierin te voorzien van een stukje advies hebben wij vast een aantal punten voor u op een rijtje gezet waar wij u van willen vragen rekening mee te houden.

  • Houtsoort en duurzaamheid. Bedenk goed hoe lang de vlonder mee zal moeten gaan en hoelang u ervan wilt genieten alvorens deze weer moet worden vervangen. Een vlonder van volledig hardhout zal bijvoorbeeld langer meegaan dan een vlonder van Douglas hout.
  • Glad of groeven. De afwerking van uw vlonderplank is erg belangrijk. Automatisch gaan veel mensen ervan uit dat de planken met groeven meer grip hebben dan gladde planken. In werkelijkheid is dit niet het geval. De planken met groeven houden namelijk vaker vuil vast en worden hierdoor vaak gladder dan de planken met een gladde afwerking.
  • Aantal onderregels. Het aantal balken dat u onder de vlonder legt is erg afhankelijk van de dikte van uw planken. Hoe dunner de plank die u gaat leggen, des te meer onderregels heeft u nodig.
  • Fundering. Bedenk van te voren goed waar u uw vlonder op gaat leggen. Is dit bijvoorbeeld een tegelvloer waar u enkel balken en planken op legt of moet u ook aan de slag met het slaan van palen?
  • Worteldoek. Niemand wenst dat er na verloop van tijd enorme hoeveelheden onkruid tussen de vlonderplanken door schiet. Gebruik daarom worteldoek van Tuinhoutdiscount.nl om dit te voorkomen.

Welke houtsoorten zijn er voor een vlonder?

Zoals hierboven al even kort benoemd is de keuze in materiaal, ook wel houtsoort genoemd, enorm belangrijk voor het realiseren van een vlonder die volledig voldoet aan uw wensen en/of eisen. Om deze reden zijn er dan ook vlonderplanken (en onderdelen) beschikbaar in verschillende houtsoorten. Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij onder andere composiet vlonderplanken, geïmpregneerde vlonderplanken, Hardhout vlonderplanken en Douglas vlonderplanken, maar ook Bangkirai vlonderplanken en Accoya vlonderplanken. Voor ieder wat wils dus!

Juiste materialen voor uw vlonder terras

Naast dat het een smaakkwestie is, is het erg belangrijk om bij de keuze van uw materialen stil te staan bij de duurzaamheid en bij de praktische kant. Het is namelijk per houtsoort verschillend hoe het hout reageert op het gebruik als vlonder. Heeft u hardhouten vlonderplanken op het oog? Helemaal top! Deze hebben namelijk de hoogst mogelijk duurzaamheid. Meer over de duurzaamheid van de verschillende houtsoorten kunt u lezen op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Naast de keuze in houtsoort is het ook van belang dat u op de hoogte bent van het effect van de afwerking van uw vlonderplanken. Vaak gaat men ervan uit dat een vlonderplank met daarin groeven minder glad is dan een vlonderplank met een glad afwerking, echter niets is minder waar. Omdat er groeven in de plank zitten blijft namelijk ook het vuil achter. Dit vuil zorgt vervolgens, naast dat het er minder goed uitziet in uw tuin, voor extreme gladheid. Iets om rekening mee te houden dus! Overigens informeren onze specialisten u graag vrijblijvend over de keuze die u gaat maken bij het kiezen van uw vlonder. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Vlonder maken? Deze materialen heb je nodig

Uiteraard bestaan vlonders niet alleen uit een aantal planken, hier komt meer bij kijken. Om dit voor u overzichtelijk te houden hebben wij een aantal producten voor u op een rijtje gezet;

Grote voorraad en goede service

Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een groot pand in Ter Aar, midden in de Randstad. In dit pand hebben wij een showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd. Tevens bevindt zich in ditzelfde pand ook ons magazijn van ruim 4000m2. Ook hebben wij een buitenterrein. Omdat Tuinhoutdiscount.nl beschikt over zoveel ruimte kunnen wij ook grote voorraden houden. Dit gecombineerd met een snelle levering zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt met uw vlonder maken.

Vlonderhout in het echt bekijken

Zoals aangegeven beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een showroom van ruim 1100m2. Deze showroom bevindt zich midden in de Randstad. Hierdoor is het voor veel mensen mogelijk om gemakkelijk eens langs te komen. In onze showroom kunt u allerlei soorten producten zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blokhutten, kapschuren, tuinschermen, maar ook vlonders! In de showroom hebben wij vlonders gelegd van verschillende houtsoorten en stijlen. Tevens hebben wij van veel vlonderplanken voorbeeld stukjes, zodat u altijd een idee heeft wat u koopt. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Vlonder snel aan huis geleverd

Naast een prachtige showroom, een groot magazijn en een grote voorraad beschikken wij ook over een slim transportnetwerk. Een combinatie van onze eigen vrachtwagens met die van een partners in transport zorgt ervoor dat wij elk postcodegebied per week twee keer aan doen. Wanneer het product dat u op het oog hebt bij ons op voorraad is kunnen wij dit dus al vaak dezelfde week bij u in huis hebben. Neem contact op over de mogelijkheden.

THD Montageservice

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij met onze jarenlange ervaring in de branche van het tuinhout een grote kring aan betrouwbare partners opgebouwd. Deze partners, denk aan hoveniers en timmermannen, zetten wij in om onze klanten bij te staan bij de montage. Wilt u liever niet zelf aan de slag met het leggen van uw vlonder en besteed u dit liever uit? Geen enkel probleem! Met de THD Montageservice nemen wij u al het werk uit handen. Wij leveren de materialen en een geschikt bedrijf komt bij u de montage verzorgen. Benieuwd wat wij hierin voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kijk eens bij de THD Montageservice voor meer informatie!