Tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout? Dan bent u bij houthandel Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres! Met een groot assortiment tuinhout in allerlei houtsoorten, kopmaten en lengtematen, wordt u vrijwel altijd voorzien van het benodigde hout voor uw tuin. Bent u op zoek naar iets specifieks en wilt u het product van dichtbij bekijken voordat u overgaat tot een aankoop? Dan kunt u ook in de showroom langskomen of contact met ons opnemen, waarbij één van onze specialisten u te woord zal staan.

Categorieën
1-14 van 252
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-14 van 252
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop tuinhout bij een echte houthandel

Al ruim 40 jaar is Tuinhout Discount dé expert op het gebied van tuinhout. Maar wat is tuinhout precies? Het zit al in de naam. Tuinhout is het soort hout wat speciaal gemaakt is voor buiten. Hierbij kunt u denken aan blokhutten, schuttingen en tuinmeubels. Daarnaast is het duurzaam waardoor het langer meegaat dan andere soorten hout. Wij kunnen hierbij naast kwaliteit ook lagere prijzen garanderen dan onze concurrenten. Dit komt doordat de houtvoorraad zo dicht mogelijk bij onze leveranciers wordt gehaald.

Een groot assortiment hout voor in de tuin

Als houthandel bieden wij een divers assortiment in tuinhout aan, waarbij hout voorbij komt in verschillende vormen, maten en afwerkingen. Hierbij kunt u denken aan blokhutten van vurenhout, maar ook zandbakken gemaakt van geïmpregneerd hout. Kortom, waar u maar van houdt. Hieronder vindt u een aantal verschillende afmetingen die binnen het aanbod vallen.

Tuinhout Balken

Wij bieden houten balken aan die geschikt zijn voor een stevige fundering. Dit tuinhout kan gebruikt worden voor uiteenlopende doelen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een konijnenren, maar ook aan het bouwen van een dak op uw schuur. Houten balken geven extra body aan uw tuinproject en zijn bovendien erg duurzaam. Ook binnen houten balken hebben we een groot aanbod.

Houten planken voor in de tuin

Naast balken, zijn er ook houten planken in onze tuinhout voorraad, waarmee een stevig oppervlakte gemaakt kan worden. Voordat u een keuze maakt, moet u weten wat voor soort houten plank u nodig heeft, voordat u de plank misslaat. Zo zijn er profielplanken van tuinhout die bijvoorbeeld gebruikt worden als verbindingsstuk voor uw dakconstructie. Verder heeft u vlonderplanken die juist ideaal zijn voor bijvoorbeeld het aanleggen van een terras.

Houten palen

Wanneer u op zoek bent naar stevige staanders voor uw tuinoverkapping of palen voor uw schutting dan zijn houten palen voor in de tuin ideaal. Belangrijk is wel dat u de juiste afmeting heeft voor uw tuinhout. Niet alleen is er verschil in hoe het eindproduct eruit ziet, maar ook in de sterkte hiervan. Zo begeeft een dunne houten paal eerder dan dikke houten palen. Verder moet u letten op het soort tuinhout en de duurzaamheid hiervan. Zo is bijvoorbeeld hardhout sterker dan een naaldhoutsoort.

Gevelbekleding voor in de tuin

Wilt u meer kleur geven aan uw gevel? Met onze gevelbekleding geeft u meer body aan uw woning. Gevelbekleding zorgt ervoor dat uw huis beter wordt beschermd en geïsoleerd tegen warmte en kou. Naast dat het bescherming en isolatie biedt, is het ook een goede manier om uw oude gevel te verbergen en te verfraaien. Ook bij het bekleden van uw gevel is het noodzakelijk dat u rekening houdt met wat voor soort tuinhout u toepast.

Tuinhout Beschoeiing

Houten beschoeiingen zijn ideaal wanneer u last heeft van afkalving bij uw oever in de tuin. Beschoeiingen worden dan gebruikt als damwand, waardoor u voorkomt dat uw oever niet afbreekt door het water. Hierdoor blijft de oever intact. Naast dat wij tuinhout beschoeiingen verkopen, kunt u er ook voor kiezen dat deze worden aangelegd. Verder is het aanleggen van beschoeiingen duurzaam, omdat deze gemaakt zijn van hardhout.

Waarom gaan voor tuinhout bij Tuinhoutdiscount.nl

Weet u niet hoe u uw tuinhout product moet monteren of wilt u dit liever laten doen door een expert? Maak dan gebruik van de THD Montageservice. Binnen deze service wordt er speciaal door ons gezocht naar een geschikte partner die snel en vakkundig uw tuinhout project in elkaar zet. Daarmee wordt uw tuinhout project snel en vakkundig in elkaar gezet door een professional. Profiteer daarom van onze tuinhout service. Mocht u nog vragen hebben betreffende tuinhout? Neem dan contact met ons op.