Glazen schuifdeuren voor veranda

Glazen schuifdeuren voor veranda

Bent u op zoek naar glazen schuifdeuren voor veranda? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifdeuren die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifdeuren graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wanneer u een veranda heeft of wilt plaatsen is het goed om glazen schuifdeuren voor de veranda te overwegen. Het is een manier om een extra beschutting te krijgen tegen de wind. Ook verandert het de open veranda naar een extra ruimte. Door de glazen schuifdeuren is het ook mogelijk om veel meer te genieten van de zonnige dagen door het hele jaar. Zelfs in de winter kunt u genieten van het winterzonnetje op uw veranda. Het is heerlijk om zo waarde toe te voegen aan uw woning en ook aan uw woongenot. Onze specialisten helpen u graag om de juiste keuzes te maken of extra informatie te geven over de mogelijkheden om glazen schuifdeuren voor uw veranda te krijgen. Wij hebben een compleet overdekte showroom in de randstad waar u trouwens ook alle schuifdeuren zelf kunt zien.

Een hoge kwaliteit en scherpe prijs?

Een lage prijs gaat niet altijd samen met een hoge kwaliteit. We zijn hier allemaal wel bekend mee en u vast ook. Wij werken rechtstreeks samen met de fabrikant van de glazen schuifdeuren. Doordat er geen tussenschakels zijn kunnen wij u de glazen schuifdeuren van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs aanbieden.

De prijs van een glazen schuifdeur voor de veranda

Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zijn. De kosten worden hoofdzakelijk bepaald door hoe groot de glazen schuifdeuren zijn. De breedte en de hoogte zijn bepalend voor de prijs van de schuifwand en schuifdeuren. Het aantal panelen heeft daarnaast ook invloed op de prijs. Voor ieder paneel is er een spoor nodig. Daarnaast zijn er nog de kleur van de glazen schuifdeuren en ook de accessoires welke de eindprijs bepalen.

Gratis bezorging van de glazen schuifdeuren

Wij vinden het belangrijk dat u de glazen wanden met de grootst mogelijke zorg ontvangt. Wij laten de producten de glazen schuifdeuren rechtstreeks bij u bezorgen. Zo zijn ze het snelste bij u. In de regel is de levertijd maximaal drie weken. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het aantal bestellingen bij de producent. Natuurlijk wordt het bezorgmoment met u afgestemd, zodat u er bent of kunt zorgen dat iemand er is voor de glazen schuifdeuren.

Wat is belangrijk bij glazen schuifdeuren?

Wanneer u glazen schuifdeuren wilt bestellen is het belangrijk dat u de juiste breedte en hoogte opmeet. Een verkeerde hoogte kan ervoor zorgen dat de schuifdeuren niet passen of juist geen grip hebben en omvallen. Natuurlijk wilt u dat niet. Het is slim om even contact op te nemen met onze specialisten om op de juiste manier de glazen schuifwand op te meten. Ook is het belangrijk om na te denken hoeveel panelen u wenst. Voor ieder paneel is er een rail nodig. Dan is er vervolgens nog de kleur welke u dient te kiezen. Zorg dat het goed bij uw hele woning past.

De voordelen van glazen schuifdeuren

Er zijn veel voordelen als u voor glazen schuifdeuren kiest. Bij een veranda of overkapping voor uw huis zorgt het voor een extra sluis om de koude of warmte buiten te houden. Het helpt in de winter om de stookkosten te verlagen. Het zorgt dus voor een besparing. Voor veel mensen is dit alleen al voldoende om glazen schuifdeuren te nemen. Het is daarnaast ook goed om te weten dat het zorgt voor meer woongenot. U kunt nu veel vaker en langer genieten van de overkapping of veranda. U bent minder afhankelijk van het weer. Zelfs als het in de zomer even regent of hard waait kunt u lekker buiten zitten. Natuurlijk kan het ook in de winter als het zonnetje even heerlijk schijnt.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.