Glazen schuifdeuren voor overkapping

Glazen schuifdeuren voor overkapping

Bent u op zoek naar glazen schuifdeuren voor overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifdeuren die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifdeuren graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wanneer u een overkapping heeft of er een plan voor heeft is het goed om voor glazen schuifdeuren te kiezen. Het is een manier om zo extra bescherming te krijgen tegen lichte en zware regen plus de wind. U kunt zo nog veel vaker en ook langer van de overkapping genieten. Het is mogelijk om eigenlijk het hele jaar rond te genieten van uw overkapping. De overkapping zal zorgen voor vele mooie momenten in de winter, zomer, herfst en lente. Het is nu mogelijk om het hele jaar rond te genieten van de overkapping. Wanneer u vragen heeft over de glazen schuifdeuren of over een overkapping is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze specialisten. Het is ook mogelijk om onze overdekte showroom te bezoeken. Hier kunt u alles met uw eigen ogen zien. Ook kunnen hier onze specialisten al uw vragen beantwoorden.

Een goede prijs en een top kwaliteit!

Het is belangrijk om te kiezen voor een hoge kwaliteit van glazen schuifdeuren voor uw overkapping. De overkapping is vaak al een goede investering. Door de glazen schuifdeuren te kiezen wordt het allemaal nog meer waard. Wanneer het uw eigen woning is zal het leiden tot een verhoogde waarde van uw woning. Het is dus een investering in de waardestijging van uw woning. Ook het woongenot is een belangrijke factor om te noemen.

Wat kost een glazen schuifdeur voor een overkapping?

De prijzen van de glazen schuifdeuren verschillen per overkapping. Het belangrijkste verschil wordt veroorzaakt door de hoogte en breedte van de glazen schuifdeur. Het is natuurlijk logisch dat een glazen schuifdeur die wat groter is ook wat meer kost. Vervolgens is het aantal panelen van de glazen schuifdeuren ook belangrijk. Er moeten namelijk meer rails geplaatste worden als er meer panelen of schuifdeuren zijn. Vervolgens is het ook goed om na te denken over de kleur en mogelijke accessoires. Hierna komt er een totaalprijs. Doordat wij rechtstreeks met de leverancier samenwerken is het mogelijk om u een aantrekkelijke aanbieding te doen.

Gratis bezorging van de glazen schuifdeuren voor uw overkapping

Het is belangrijk om de glazen schuifdeuren zonder beschadigingen te ontvangen. Wij hebben daarom gekozen voor de kortste weg en de minste handelingen. Het zorgt niet alleen voor een kostenvoordeel voor u, maar ook voor de meest zorgzame levering van de glazen schuifdeuren. Door de goede afspraken met de producten van de glazen schuifdeuren voor uw overkapping kunnen wij ze direct laten bezorgen bij u. De levertijd is maximaal drie weken. De levering wordt altijd in overleg afgestemd. Zo kunt u na ontvangst van de glazen schuifdeuren direct overgaan tot het plaatsen.

Wat is van belang bij glazen schuifdeuren?

Het belangrijkst ebij het bestellen van glazen schuifdeuren is eigenlijk dat u de afmetingen correct heeft. De schuifdeuren moeten perfect onder de overkapping plaatsen. Wanneer ze te hoog zijn, passen sie niet. Wanneer ze te laag zijn vallen ze om. Meet dit dus goed op. Neem gerust contact op met onze specialisten om dit goed te doen. Denk voor het bestellen ook goed na over het aantal panelen wat u wilt gebruiken. Het aantal panelen is bepalend voor het aantal rails. Daarnaast is uiteraard ook de kleur belangrijk. Kies een neutrale kleur die bij de rest van uw woning past. Kies ook de juiste accessoires om optimaal van de glazen schuifdeuren te genieten. Door de vele voordelen zult u zeker geen spijt krijgen van uw nieuwe glazen schuifdeuren voor uw overkapping. Het besparen van energie en de vele mooie momenten die u zult hebben zijn alleen al goud waard.

0 Veelgestelde vragen over Glazen Schuifwanden

De glazen schuifdeuren zelf hebben een dikte van 10mm en hier zijn dan ook alle benodigdheden en accessoires op afgestemd. Voor een mooie afwerking maakt de fabriek een mooi gepolijste rand aan de deuren. De glasplaten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. 

Omdat een glazen schuifwand altijd aan een bepaalde breedte dient te voldoen is het mogelijk om de railsets in te korten met een zaag. Echter dienen de deuren van de glazen wand ook goed uit te komen in het door u op te vullen gat. Om deze reden is er bij Tuinhoutdiscount.nl een glazen paneel beschikbaar in de breedte 980mm en 820mm. Zo kunt u de breedte van de deuren afstemmen op de ruimte die u wenst op te vullen. Overigens zijn deze breedtematen weer te combineren met tientallen hoogtematen.

Wij begrijpen dat u graag een kleur ziet voor de glazen wanden en de details. Om deze reden zijn er meerdere kleuren beschikbaar gekomen. Op dit moment kunnen wij uw toekomstige glazen schuifwand voor u produceren in de kleur crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Uiteraard is het compleet afhankelijk van uw keuze en samenstelling hoe en of onderdelen in kleur worden geleverd. Bij vrijwel elke samenstelling worden zowel de muuraansluitingen, bovenrails en deursets in de specifieke kleur geleverd en worden onderrails geleverd in een geanodiseerde kleur. Besteld u echter de matzwarte uitvoering van de wanden? Dan wordt ook de onderrails in deze kleur meegeleverd. Naast deze standaard onderdelen die in kleur worden geleverd is het bij sommige kleuren ook mogelijk om elementen als deurgrepen in dezelfde kleur te laten coaten.

De gekleurde onderdelen van een glazen schuifwand van Tuinhoutdiscount.nl worden stuk voor stuk gepoedercoat in tegenstelling tot de wanden bij sommige andere aanbieders op de markt. Door poedercoating toe te passen in plaats van verf of gespoten verf leveren wij een nóg hogere kwaliteit en daar profiteert u van.

Ja en nee. Bij Tuinhoutdiscount.nl verzorgen wij de montage van de glazen schuifwanden in geen geval zelf. In de Randstad kunnen wij echter wel laten monteren door de THD montagepartners. Deze partners zijn stuks voor stuk vakmensen waarvan wij weten dat ze top kwaliteit leveren. Woont u dus in de Randstad en wenst u een glazen wand te laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Woont u buiten de Randstad? Dan is dit op dit moment helaas niet mogelijk.

Dit is zeker mogelijk. Wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij meerdere overkappingen en kapschuren staan. Om geïnteresseerden in onze glazen schuifwanden de mogelijkheid te bieden om de producten eerst in het echt te bekijken hebben wij in deze overkappingen verschillende glazen schuifwanden verwerkt. Kom dus gerust bij ons langs, bekijk de producten in het echt en laat u adviseren door één van onze specialisten.

De railsets worden bij ons in verschillende maten beschikbaar gesteld. Past dit niet in de door u gewenste situatie? Dan kunt u dit zelf eenvoudig op maat zagen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om dit door ons te laten verzorgen.

In principe is het zo dat voor elk glazen paneel dat er in een wand wordt verwerkt er een spoor aanwezig moet zijn in de rails. Het aantal sporen is dus enorm van belang. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij railsets beschikbaar met het volgende aantal sporen;

Wij begrijpen deze vraag omdat het opzich logisch lijkt dat dit standaard wordt meegeleverd. Echter is dit in werkelijkheid niet het geval. Omdat er zoveel verschillende situaties voor montage mogelijk zijn en ondergronden waarop de rail zou kunnen worden bevestigd worden er geen schroeven/bevestigingsmaterialen meegeleverd. Deze zou u dus zelf nog los moeten aanschaffen.

Net zoals bij de schroeven is het ook bij eindplaatjes afhankelijk van uw specifieke situatie of er eindplaatjes nodig zijn of niet. Plaatst u de railset, en dus complete glazen schuifwanden, precies tussen twee bestaande muren of bijvoorbeeld staanders van de overkapping en is de kopse kant afgesloten? Dan is het niet noodzakelijk om eindplaatjes voor een railset mee te bestellen. Is er echter geen goede afsluiting aan het uiteinde van de rail? Dan is het noodzakelijk om eindplaatjes op de railset te bevestigen. Doet u dit niet? Dan is er kans dat de glazen schuifwanden uit de railset lopen met alle gevolgen van dien.

Er is uiteraard een goede en vooral enorm stevige ondergrond nodig voor de glazen schuifwand. Is dit niet het geval? Dan kan de railset gaan verzakken en kunnen uiteindelijk de glazen schuifdeuren uit hun rails vallen. Uiteraard is dit helemaal niet de bedoeling en daarom is het noodzakelijk om te zorgen voor een stevige ondergrond. Vaak plaatst men een schuifwand op bijvoorbeeld een betonnen fundering (wanneer deze aanwezig is), op een houten vlonder of op de speciaal hiervoor beschikbare funderingskokers. Let er wel op dat u bij het plaatsen van deze funderingskoker eerst een aantal stoeptegels onder de koker verwerkt zodat de druk goed wordt verspreid.

Nee, de tochtstrip wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de tochstrip.

In principe kunnen de glazen schuifdeuren, wanneer hier geen meenemers op zijn gemonteerd, alle kanten op. Zowel naar links en/of naar rechts en ook de volgorde van de panelen maakt in dit geval niet uit. Heeft u wel meenemers op uw wanden? Dan is het zaak goed te letten op de richting van de meenemers. Hier zit u dan namelijk wel aan vast.

Nee, de muuraansluiting wordt altijd op een standaard lengte geleverd bij de glazen schuifwand. Op dit moment is deze vaste lengte 2650mm. U kunt vervolgens zelf eenvoudig de juiste lengte toepassen op de muuraansluiting.

Jazeker, in de onderrails zit een schuine onderkant. Door deze schuine onderkant loopt het water naar één zijde van de rail. Aan de lange kant van de rails zit vervolgens een gaatje waardoor het water kan ontsnappen. Zorg er wel voor dat dit gaatje altijd vrij is zodat het water goed wegkan. Veel mensen willen de rails laten verzinken in de grond, vaak is dan de afvoer een uitdaging.

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.