Blog

Uitgelicht product: Hillhout Buitenverblijf Allure

Hillhout Allure bij Tuinhoutdiscount.nl

Regelmatig schenken wij in het item "uitgelicht product" aandacht aan een product waar wij graag eens wat meer over vertellen. Dit keer is het de beurt aan het nieuwe Hillhout Buitenverblijf Allure. Een prachtig modern en strak buitenverblijf dat past in zowel de moderne luxe tuin als in een industriële setting. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen omtrent dit buitenverblijf of de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Eigenschappen van het buitenverblijf Allure

Als u liefhebber bent van moderne vormgeving zonder poespas dan is de Allure helemaal waar u naar op zoek bent in een buitenverblijf. De aluminium basis is gitzwart gecoat (RAL 9005) en daardoor helemaal passend bij de industriële trends die we nu zien in de woonbladen. Zo creëert u met gemak binnen en buiten dezelfde sfeer. De basis van de Allure is altijd zwart (RAL 9005), maar de materiaalsoort en kleur van het dakbeschot en de gordingen kunt u zelf bepalen.

Allure Tuinhoutdiscount.nl Hillhout Allure Tuinhoutdiscount.nl Hillhout Allure Tuinhoutdiscount.nl Hillhout

De combinatie aluminium en hout

De Hillhout Allure is uniek in haar soort. Deze overkapping heeft namelijk een mooie combinatie van hout en aluminium. De aluminium constructie heeft een aantal voordelen. Aluminium is onderhoudsvrij, dit maakt het een perfecte basis om mee te starten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de waterafvoer te verbergen, deze zit namelijk geïntegreerd in de staanders. Zo combineren we het mooie met het functionele. U bepaalt zelf de indeling door te spelen met wanden. Voor de stabiliteit van de constructie zijn wanden noodzakelijk. Zorg daarom altijd voor minimaal één wand aan de voor -of achterkant en daarnaast één wand aan de zijkant.

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat wij je in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen we niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee je een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar je ook wilt.

Hillhout Allure bij Tuinhoutdiscount.nl

Tip: Monteer tijdens de opbouw ook spotjes, zo kun je de snoeren mooi wegwerken in de wand en maak je jouw eigen buitenwoonkamer nog sfeervoller.

Eigenschappen en kenmerken

Net zoals elk ander product heeft ook het Hillhout Allure buitenverblijf zo haar eigen kenmerken en eigenschappen. Zo is het aluminium framewerk altijd gespoten in de kleur gitzwart (RAL9005) en zijn de aluminium staanders gerealiseerd in de maat 120x120mm. Daarnaast is de aluminium ringbalk 120x165mm. Voor de houten onderdelen zoals dakbeschot en gordingen kan gekozen worden tussen de houtsoorten Vurenhout of Douglas hout. Dit buitenverblijf wordt altijd geleverd inclusief EPDM rubberfolie dakbedekking en lijm voor de bevestiging hiervan. Een unieke eigenschap van dit buitenverblijf is dat de waterafvoeren zoals de dakgoten en de daadwerkelijke afvoer zitten geïntegreerd in het frame.

Hillhout Allure Buitenverblijf

Het nieuwe pareltje van Hillhout

Met Hillhout geniet u het hele jaar door. Daar heeft u niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat zij u in staat stellen uw tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen zij niet alleen met fraaie overkappingen die u langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee u een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar u ook wilt.

Het buitenverblijf Allure is een volgend product in een serie van succesvolle producten. Eerdere overkappingen zoals de plat dak Prestige, plat dak Premium en de plat dak Excellent zijn sinds hun 'release' een regelrecht succes. Wilt u dus een overkapping van kwaliteit en die staat voor een luxe uitstraling? Dan zit u met een Hillhout buitenverblijf helemaal goed.

Interesse in deze overkapping?

Bij Tuinhoutdiscount.nl behoren wij tot de selecte groep officiële Hillhout dealers en kunnen wij dan ook alles leveren uit het assortiment van dit mooie merk. Bent u dus op zoek naar een buitenverblijf van Hillhout zoals bijvoorbeeld de Hillhout Allure? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met meerdere specialisten die graag het gesprek met u aangaan, een 3D-impressie maken van uw wensen en een scherpe prijs op maat kunnen aanbieden hét adres om uw Hillhout-droom in de tuin te realiseren. Neem contact op met onze klantenservice of vraag een offerte op maat aan (compleet vrijblijvend).