Plat Dak Prestige

Plat Dak Prestige
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hillhout is hét merk voor het buitenleven

Met Hillhout geniet u het hele jaar door. Daar heeft u niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat zij u in staat stellen uw tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen zij niet alleen met fraaie overkappingen die u langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee u een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar u ook wilt.

Andere buitenverblijven van Hillhout

Naast het Hillhout buitenverblijf Plat dak Prestige zijn er nog vele andere Hillhout buitenverblijven die ook stuk-voor-stuk een succes zijn. Hillhout, en dus ook Tuinhoutdiscount.nl, maakt haar klanten blij met onder andere de volgende buitenverblijven:

Hillhout Plat Dak Allure 
Hillhout Plat Dak Excellent
Hillhout Plat Dak Premium
Hillhout Kapschuur Premium
Hillhout Kapschuur Excellent
Hillhout Zadeldak Excellent

Advies op maat en 3D-ontwerp

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom is het mogelijk om verschillende mogelijkheden en opstellingen te bekijken zodat u een goed beeld heeft van hetgeen dat u wilt gaan realiseren. Naast een grote showroom beschikken wij ook over verschillende specialisten die u graag helpen bij het realiseren van het Hillhout buitenverblijf van uw dromen. Daarnaast is het mogelijk om via de Hillhout configurator alles helemaal in 3D te ontwerpen. Ideaal toch!?