Plat Dak Allure

Plat Dak Allure

Als u liefhebber bent van moderne vormgeving zonder poespas dan is de Hillhout Allure plat dak overkapping helemaal waar u naar op zoek bent in een buitenverblijf. De aluminium basis is gitzwart gecoat (RAL 9005) en daardoor helemaal passend bij de industriële trends die we nu zien in de woonbladen. Zo creëert u met gemak binnen en buiten dezelfde sfeer. 

Naast de passende industriële samenstelling in kleuren is ook het materiaal helemaal samengesteld naar de tijd van nu. Een combinatie van aluminium en hout is dé trend van dit moment en geeft u naast duurzaamheid ook een enorme vrijheid in de samenstelling van de Allure overkapping.

Heeft u vragen over de prachtige Hillhout overkapping of gaat u graag eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag, compleet vrijblijvend, een offerte op maat aan.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als u liefhebber bent van moderne vormgeving zonder poespas dan is de Allure helemaal waar u naar op zoek bent in een buitenverblijf. De aluminium basis is gitzwart gecoat (RAL 9005) en daardoor helemaal passend bij de industriële trends die we nu zien in de woonbladen. Zo creëert u met gemak binnen en buiten dezelfde sfeer. De basis van de Allure is altijd zwart (RAL 9005), maar de materiaalsoort en kleur van het dakbeschot en de gordingen kunt u zelf bepalen.

Buitenverblijf Allure, écht genieten van uw tuin

De Hillhout Allure is uniek in haar soort. Deze overkapping heeft namelijk een mooie combinatie van hout en aluminium. De aluminium constructie heeft een aantal voordelen. Aluminium is onderhoudsvrij, dit maakt het een perfecte basis om mee te starten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de waterafvoer te verbergen, deze zit namelijk geïntegreerd in de staanders. Zo combineren we het mooie met het functionele. U bepaalt zelf de indeling door te spelen met wanden. Voor de stabiliteit van de constructie zijn wanden noodzakelijk. Zorg daarom altijd voor minimaal één wand aan de voor -of achterkant en daarnaast één wand aan de zijkant.

Hillhout is hét merk voor het buitenleven

Met Hillhout geniet u het hele jaar door. Daar heeft u niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat zij u in staat stellen uw tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen zij niet alleen met fraaie overkappingen die u langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee u een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar u ook wilt.

Unieke eigenschappen

Net zoals elk ander product heeft ook het Hillhout Allure buitenverblijf zo haar eigen kenmerken en eigenschappen. Zo is het aluminium framewerk altijd gespoten in de kleur gitzwart (RAL9005) en zijn de aluminium staanders gerealiseerd in de maat 120x120mm. Daarnaast is de aluminium ringbalk 120x165mm. Voor de houten onderdelen zoals dakbeschot en gordingen kan gekozen worden tussen de houtsoorten Vurenhout of Douglas hout. Dit buitenverblijf wordt altijd geleverd inclusief EPDM rubberfolie dakbedekking en lijm voor de bevestiging hiervan. Een unieke eigenschap van dit buitenverblijf is dat de waterafvoeren zoals de dakgoten en de daadwerkelijke afvoer zitten geïntegreerd in het frame.

Andere buitenverblijven van Hillhout

Naast het Hillhout buitenverblijf Allure zijn er nog vele andere Hillhout buitenverblijven die ook stuk-voor-stuk een succes zijn. Hillhout, en dus ook Tuinhoutdiscount.nl, maakt haar klanten blij met onder andere de volgende buitenverblijven;

Advies op maat en 3D-ontwerp

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom is het mogelijk om verschillende mogelijkheden en opstellingen te bekijken zodat u een goed beeld heeft van hetgeen dat u wilt gaan realiseren. Naast een grote showroom beschikken wij ook over verschillende specialisten die u graag helpen bij het realiseren van het Hillhout buitenverblijf van uw dromen. Daarnaast is het mogelijk om via de Hillhout configurator alles helemaal in 3D te ontwerpen. Ideaal toch!?