Hardhouten palen 5x5

Bent u op zoek naar Hardhouten palen 5x5cm voor uw project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment Hardhout palen 5x5 in verschillende lengtes en bewerkingen kunnen wij bij Tuinhoutdiscount.nl altijd aan uw wensen voldoen. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u een vraag over onze producten of krijgt u liever eerst advies op maat alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten of kom eens langs bij ons in de showroom.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardhout palen: fijnbezaagd of geschaafd

In ons assortiment vindt u hardhouten palen van hardhout die fijnbezaagd of geschaafd bewerkt zijn. Met fijnebezaagd doelen bedrijven en mensen binnen de houtbranche op hout dat niet bewerkt is, het hout is ruw zoals het uit de fabriek is gekomen. Bij geschaafd wordt er glad bedoeld. Bent u dus op zoek naar palen die in het zicht komen? Dan is het over het algemeen fijner om te kiezen voor geschaafde palen. Gaat u de hardhouten palen gebruiken voor constructie zoals bijvoorbeeld de fundering van uw vlonder? Dan adviseren wij ruwe, ofwel fijnbezaagde, hardhouten palen. Heeft u vragen over onze hardhouten palen of andere producten, komt u de producten graag eerst even in het echt bekijken of gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze unieke compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Hardhouten palen bekijken in onze showroom

Sinds begin 2017 hebben wij bij Tuinhout Discount een complete showroom ingericht met daarin veel van de producten die wij onze klanten aanbieden. In onze nieuwe showroom staan kapschuren, tuinhuisjes, overkappingen en tuinschermen, maar ook onze hardhout palen worden samen met onze andere tuinpalen en ander tuinhout gepresenteerd. Bent u dus nog niet zeker van uw aankoop? Kom gerust eerst even bij ons langs in de showroom. Niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wel graag advies van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

Bij Tuinhoutdiscount.nl specialiseren wij ons in verschillende soorten Hardhouten palen. Zo hebben wij de volgende soorten in ons assortiment;

Bangkirai palen
Angelim palen
Azobé palen

Hardhout palen met advies op maat

Wilt u advies over de aanschaf van hardhouten palen? Over de beste behandeling van hardhout? Over bevestigingsmaterialen? Of over het plaatsen van uw palen? Wij staan zes dagen per week voor u klaar in onze winkel. Geen tijd om langs te komen in onze winkel? Bel dan gerust met onze klantenservice of vul het contactformulier op de website in.

Op zoek naar een ander soort tuinpalen?

Het kan zijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen via Google, maar eigenlijk ergens anders naar op zoek was. Of dat u gewoon even aan het rondkijken was in ons assortiment. Wij bieden natuurlijk niet alleen hardhouten palen aan. Wij hebben namelijk meerdere soorten tuinpalen in ons assortiment. Wij hebben onder andere; 

Aluminium palen
Geïmpregneerde palen
Douglas palen
Vuren palen
Rondhout
Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan zes dagen per week voor u klaar.

Houten palen snel bij u in huis

Wilt u snel aan de slag in uw tuin en heeft u uw nieuwe palen zo snel mogelijk nodig? Geen enkel probleem! Wij hebben een grote voorraad palen in ons magazijn, dus uw bestelling afhalen kan al snel nadat u deze bij ons heeft ingediend. Ook bezorgen is geen enkel probleem. Voor meer informatie over het laten bezorgen van uw bestelling verwijzen wij u naar de pagina bestelling laten bezorgen.

Palen laten plaatsen door een professional?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf niet zit te wachten op de enorme klus van het plaatsen van de palen en eventuele andere producten. In dit geval kunnen wij u ook van dienst zijn en helpen wij u graag verder. Tuinhoutdiscount.nl beschikt namelijk over de THD Montageservice. Met deze service nemen wij de montage volledig bij u uit handen en schakelen wij een professional, waarvan wij zeker weten dat hij het project succesvol uitvoert, in om de klus bij u te klaren. Op deze manier kunt u snel genieten van uw nieuwe producten zonder er zelf iets voor te hoeven doen! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.