Angelim paal

Aan de slag met Angelim palen? Komt het even goed uit dat wij bij Tuinhoutdiscount.nl onder andere gespecialiseerd zijn in Angelim Vermelho palen! Met een groot assortiment en een altijd grote voorraad zijn we dé plek voor het aanschaffen van uw Angelim palen voor uw tuinproject. Naast Angelim palen zijn wij ook gespecialiseerd in Azobé palen en andere soorten Hardhout. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen, heeft u vragen of de producten graag eens in het echt zien, voelen en ruiken? Kom dan gerust eens langs in onze overdekte showroom midden in de Randstad of neem contact op met één van onze specialisten.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Palen van Angelim hout

Angelim Vermelho is een tropische hardhout soort die tegenwoordig erg populair is in Nederland. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment in producten geproduceerd uit dit soort hout. Angelim palen hebben een hoge duurzaamheid. Sterker nog, deze Angelim palen kunnen worden gemarkeerd met een duurzaamheidsklasse 1. Een erg mooie duurzaamheid en verwachte levensduur dus. Om deze reden worden deze hardhouten palen vaak gebruikt voor constructies, grondwerk en bijvoorbeeld beschoeiingen

De wisseling tussen Angelim palen en Azobé

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een enorm groot assortiment tuinhout. In ons assortiment treft u zowel Angelim hout en Azobé palen. Voor bijvoorbeeld de 70x70 hardhouten palen wil de houtsoort nog weleens afwijken. Wij wisselen hierin namelijk tussen Angelim en Azobé. Deze houtsoorten zijn vergelijkbaar en u zult hier nagenoeg niets aan verschillen in merken. 

De geur van Angelim Vermelho

Angelim Vermelho en dus ook de Angelim palen in ons assortiment kennen in hun jonge periode een sterke geur. Vooral bij vochtig weer zal de geur van deze houtsoort tevoorschijn komen. Veel mensen schrikken van de geur van het hout. In werkelijkheid is dit niet nodig. De geur van de Angelim palen zal na verloop van tijd afnemen. 

Advies op maat

Bent u benieuwd welk advies wij u in uw situatie zouden geven en welke keuzes u het beste zou kunnen maken? Dan bent u van harte welkom om eens langs te komen in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook op afstand gemakkelijk contact opnemen met één van onze specialsiten.