Bestellingen bezorgen en afhalen

Bestelling laten bezorgen

Heeft u een product uit ons assortiment online besteld en wilt u dit bij u thuis laten bezorgen? Geen enkel probleem! Tuinhout Discount beschikt over een speciale service voor het leveren van de door u bestelde producten. Dus heeft u een blokhut, overkapping, speeltoestel of misschien iets heel anders besteld? Op deze pagina vindt u informatie over de bezorging. Het moment van bezorging en de (eventuele) bijbehorende kosten hangen af van de locatie waar de producten bezorgd moeten worden. 

Bezorging regionaal

Bezorgingen in onze eigen regio (Randstad & Groene Hart) doen wij zelf met onze eigen vrachtwagens. Meer informatie over deze leveringen treft u op deze pagina.

Bezorging nationaal

Bezorgingen die niet meer binnen ons eigen gebied vallen worden verzorgd door onze vaste transporteur. Woont u niet bij ons in de buurt? Kijk dan eens op de pagina bezorging nationaal welke bezorgdagen en tarieven er voor u gelden.

Bezorging PostNL

Omdat wij begrijpen dat niet elk product persé met een groot transport hoeft te worden geleverd hebben wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een PostNL bezorging. Hierbij is het mogelijk te bestellen tot een maximum gewicht van 30 kilo bij zorgvuldig geselecteerde producten. Wanneer een product kan worden verzonden met PostNL staat dit vaak aangegeven bij het product zelf. Het bezorgbedrag is afhankelijk van het gewicht waarvoor u besteld. Deze tarieven variëren tussen de €6,95 en €13,95. Kan een product niet met PostNL worden verzonden door bijvoorbeeld het gewicht óf de afmetingen? Dan gelden hiervoor onze reguliere bezorgtarieven. Heeft u een bestelling gedaan en wordt deze door ons verstuurd via PostNL? Dan ontvangt u van ons via e-mail een Track & Trace code. Bent u niet thuis bij de eerste bezorgpoging van PostNL? Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kunt u zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur 's avonds. Als u niets doet, komt PostNL op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Bent u niet thuis bij een tweede bezorgpoging? Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook op Track & Trace en in de PostNL-app. Is uw pakket afgeleverd op een PostNL-locatie? Dan heeft u twee weken de tijd het hier op te halen, anders gaat het retour naar ons.

Bezorging België

Woont u in België en wilt u een product van Tuinhoutdiscount.nl bij u thuis laten bezorgen? Geen enkel probleem. Voor bezorgkosten van België kunt u kijken op deze pagina.

Voorwaarden van bezorging

Wij hebben om onduidelijkheden te voorkomen een aantal voorwaarden opgesteld waar aan voldoen moet worden of die gelden voor bezorging verzorgd door Tuinhout Discount. Deze voorwaarden leest u hier.

Bestelling afhalen

Bij Tuinhout Discount is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze winkel in Ter Aar. Zodra u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging per e-mail. Hierin staat de bestelinformatie, het ordernummer en het door u opgegeven adres en telefoonnummer. Binnen 24 uur nemen wij contact met u  op wanneer uw bestelling gereed is en afgehaald kan worden.

Waar en wanneer kunt u uw bestelling afhalen?

Uw bestelling afhalen? Dan kunt u 6 dagen per week terecht in onze houthandel in Ter Aar. We zijn op de volgende tijden geopend:

Maandag: 08.00 – 17.00 uur

Dinsdag: 08.00 – 17.00 uur

Woensdag: 08.00 – 17.00 uur

Donderdag: 08.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 08.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 08.00 – 16.00 uur

Compleet overdekte showroom van ruim 1100m2

Wat ons bij Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? Dat is dat wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Onze showroom is zes dagen per week geopend tijdens onderstaande openingstijden;

Ma. t/m Vr. 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zon- en feestdagen Gesloten

Tuinhoutdiscount.nl,
Harsweg 13,
2461EZ Ter Aar,
Nederland

> Lees meer over de showroom