Accoya balken

Bent u op zoek naar Accoya balken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment en scherpe prijzen is Tuinhoutdiscount.nl de go-to webshop voor uw Accoya hout. Wilt het de Accoya balken graag eerst eens in het echt bekijken? In onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad hebben wij een aantal proefmonsters staan zodat u het hout en de Accoya balken eerst eens kunt zien en voelen alvorens u overgaat tot koop. Gaat u graag eerst het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem gerust eens contact met ons op.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons assortiment Accoya

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een uitgebreid assortiment Accoya hout. Naast verschillende maten en vormen in het aanbod Accoya balken hebben wij ook nog verschillende andere soorten producten in ons assortiment die worden vervaardigd uit deze duurzame houtsoort.

Eigenschappen van Accoya

De ecologische en duurzame Accoya balken zijn vervaardigd uit duurzaam geproduceerd en snelgroeiend hout. Het is op een slimme manier bestand gemaakt tegen schimmels. Accoya balken zijn door en door gemodificeerd, hebben een constante hoge kwaliteit, kennen nagenoeg geen zwel- en krimpgedrag en hebben een superieure weerstand tegen houtaantastende schimmels. Daarom heeft Accoya in grond-/watercontact een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar en bovengrond minimaal 50 jaar! Accoya is hét alternatief voor tropisch hardhout en kunststof. Accoya hout is gekweekt in duurzame bossen en is afkomstig van de Pinus Radiata dennen. Wanneer er een boom wordt gekapt voor productie wordt er altijd een nieuwe boom herplant, zo gaat dit in FSC bossen. Het hout komt uit Spanje, Chili of Nieuw-Zeeland, maar wordt vervolgens gemodificeerd in ons mooie Nederland. Accoya heeft een langzame natuurlijke vergrijzing, dit kunt u uiteraard vertragen door het hout goed te behandelen. Het hout laat zich goed verven, verlijmen of zagen. Ideaal als tuinhout!

Accoya balken bij Tuinhoutdiscount.nl

Bent u op zoek naar de juiste leverancier voor uw Accoya balken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met de juiste kennis in huis, de scherpste prijzen van Nederland en een uitgebreid assortiment is Tuinhoutdiscount.nl de perfecte partner voor uw project. Heeft u vragen over de houtsoort of wilt het product graag eerst eens in het echt bekijken alvorens u overgaat tot koop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom midden in de Randstad!

Ook andere houtsoorten

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de houtsoort Accoya. Naast Accoya hebben wij namelijk ook nog balken in andere houtsoorten in ons assortiment. Houtsoorten (balken) die wij ook aanbieden naast deze houtsoorten zijn bijvoorbeeld;