Rhombus

Bent u op zoek naar Rhombus-producten voor uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met een groot assortiment en diverse keuzemogelijkheden in Rhombus-artikelen, hebben wij voor ieder wat wils. Heeft u vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze ruime showroom van maar liefst 1100m2 in Ter Aar. Dankzij deze unieke showroom bij Tuinhoutdiscount.nl heeft u de mogelijkheid om de producten eerst in het echt te bekijken voordat u overgaat tot aankoop!

Categorieën
1-15 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is Rhombus?

Rhombus, ook wel bekend als een ruitvormig profiel, verwijst naar een specifieke vorm van houten planken of schuttingen waarbij de planken zo zijn gezaagd dat ze een ruitvormig patroon creëren wanneer ze aan elkaar worden gemonteerd. Dit creëert een moderne uitstraling voor verschillende houten constructies in de tuin, zoals schuttingen, gevelbekleding, meubels en meer.

Het Rhombus-profiel is eenvoudig te herkennen door de schuine hoeken van de planken, die in een hoek van 45 graden zijn gezaagd om de ruitvormige patronen te vormen wanneer ze worden gemonteerd. Dit leidt tot een driedimensionaal effect en kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor de normale rechte planken.

Allerlei soorten Rhombus bij Tuinhout Discount

Bij Tuinhoutdiscount hebben we een uitgebreid assortiment aan Rhombus producten. We bieden zowel enkelvoudig, dubbel als driedubbel profiel aan. Maar wat is precies het verschil tussen deze planken? Hieronder zullen we dit uitleggen.

Wat is het enkele rhombusprofiel?

Het Rhombusprofiel is een ruitvormig profiel dat uitermate geschikt is voor een open gevel. Rhombus kan voor zowel horizontale als- voor verticale gevelbekleding en geeft een strak en luxe aanzicht. De latten worden vaak afgeschuind en daardoor wordt de afwatering bevorderd.

Wat is het dubbele rhombusprofiel?

De naam zegt het al een beetje, maar het dubbele rhombusprofiel is het enkele rhombusprofiel maal twee. De twee blokken zitten aan elkaar verbonden en in tegenstelling tot het enkele rhombusprofiel is het dubbele rhombusprofiel geschikt voor het realiseren van een gesloten gevel. De verschillende delen vallen namelijk in elkaar en sluiten zo de gevel af van invloeden van buitenaf

Wat is triple rhombusprofiel?

Het triple rhombusprofiel, bij ons ook wel Triple Profiel, Deens-Rabat of Blokhutprofiel genoemd, is eigenlijk hetzelfde vormgegeven als het dubbele rhombusprofiel, maar dan met drie blokken. Dit is een enorm populaire rhombus variant die de afgelopen jaren in menig tuin of op menig gevel terecht is gekomen.

Naast deze drie verschillende soorten planken hebben we ook diverse tuinschermen met Rhombus profielen in ons assortiment. Deze tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder Douglas, Keruing en geïmpregneerd vuren. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een Rhombus schutting? Hieronder leggen we dit graag aan u uit.

Voordelen van Rhombus tuinschermen:

1. Privacy: Door de dichte plaatsing van de houten latten bieden rhombus schuttingen een goede mate van privacy. Ze beperken het zicht van buitenaf, wat ideaal is voor wie zijn tuin wil beschermen en voorzien van meer privacy.

2. Duurzaamheid: De schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten van hoge kwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Het is wel aan te raden om de tuinschermen te behandelen met een daarvoor geschikte olie of beits, en om de tuinschermen van de grond te plaatsen. Deze maatregelen dragen bij aan een verlenging van de levensduur, zodat u nog langer van de schutting kunt genieten.

3. Veelzijdigheid: Rhombus schuttingen passen binnen diverse tuinontwerpen, variërend van modern tot rustiek. Dit maakt ze geschikt voor vrijwel elke tuin. Een extra pluspunt van deze schermen is de mogelijkheid om ze naar eigen wens te behandelen, waardoor u met een olie of beits de perfecte kleur kunt creëren die aansluit bij uw gewenste stijl.

Dé specialist in Rhombus

Bent u op zoek naar Rhombus tuinhout? In de afgelopen jaren heeft Tuinhoutdiscount.nl zich ontwikkeld tot dé expert en een van de grootste verkopers van Rhombus producten. Binnen dit assortiment is zowel onbehandeld, thermisch gemodificeerd, gespoten als geïmpregneerd tuinhout verkrijgbaar. We bieden dit type hout in verschillende uitvoeringen aan, waaronder losse planken en complete schuttingdelen.

Rhombus bestellen bij Tuinhout Discount

Wilt u Rhombus bestellen? Bij Tuinhoutdiscount.nl is er een enorme voorraad aan hoogwaardig Rhombus tuinhout. Naast kwaliteit bestelt u ze ook tegen de scherpste prijs. Heeft u hulp nodig bij de montage van het Rhombus hout? Profiteer dan van de THD Montageservice. Er zal dan worden gezocht naar een geschikte partij die uw project snel en vakkundig zal afhandelen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u contact opnemen.