Boeidelen

Bent u op zoek naar boeidelen van hoge kwaliteit voor uw overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een assortiment boeidelen dat niet alleen varieert in houtsoort, maar ook in het soort plank is er voor ieder wat wils. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of heeft u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies van één van onze specialisten? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag, compleet vrijblijvend, verder!

14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

0 Veelgestelde vragen over Boeidelen

Een boeideel is een vorm van dakrandafwerking. Deze afwerking kan zijn van een dakgoot, de onderzijde van een plat dan of rond het dak van een dakkapel.

Een boeideel is gemaakt voor de bescherming en afwerking van het dak. Het is belangrijk dat deze goed worden onderhouden omdat deze vaak zijn gemaakt van hout en kunststof. 

Boeidelen zijn van verschillende materialen gemaakt. Eigenlijk gaat hem om drie soorten materiaal, namelijk kunststof, hout en trespa. Douglas is een soort hout wat vaak gebruikt wordt bij de productie van boeidelen. Douglas boeidelen zien er mooi uit maar vragen veel onderhoud.