Betonpalen voor tuinschermen 90cm

Bent u op zoek naar betonpalen voor de realisatie van een houten betonschutting met tuinschermen van 90 cm hoog? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. We bieden een uitgebreide selectie betonpalen en hebben een ruime voorraad, waardoor we u snel kunnen voorzien van de benodigde producten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u liever eerst persoonlijk advies van een van onze verkopers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Bovendien is onze overdekte showroom van ruim 1100m² zes dagen per week geopend, waar u altijd welkom bent om langs te komen en de betonproducten te bekijken.

1-15 van 22
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 22
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Betonpalen in meerdere soorten en afmetingen

Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden we een uitgebreide selectie betonpalen aan waarmee u uw droomschutting in uw tuin kunt realiseren. Elk aangeboden type paal heeft een specifieke functie en dient daarom te worden gebruikt voor dat doel. Op deze pagina zijn de palen specifiek bedoeld voor het bevestigen van schuttingdelen van 90 cm hoog met 1 onderplaat. Als u echter de voorkeur geeft aan een hoger scherm, raden we u aan om te kijken in onze andere categorieën, zoals hieronder aangegeven onder het kopje betonpalen met een ronde- of diamantkop. De palen de wij aanbieden zijn op een aantal vlakken te onderscheiden. Zo zijn de palen te onderscheiden door het soort kop dat zij hebben aan de bovenkant, maar natuurlijk ook door de kleur van het beton. 

Betonpalen met een ronde- of diamantkop

Over het algemeen kiezen mensen ervoor om tuinschermen in hun betonpalen te plaatsen in combinatie met een onderplaat van beton. Om dit mogelijk te maken wordt er vaak gebruik gemaakt van de betonpalen met een ronde- halfronde- of diamantkop. Deze palen zijn uitermate geschikt om een schuttingdelen te combineren met 1 betonplaat. De palen in deze categorie zijn uitsluitend geschikt voor tuinschermen van 90 cm hoog. Als u overweegt om een hoger scherm te installeren bijvoorbeeld 1 van 130cm, 150cm, 180cm. Kunt u altijd even kijken bij onze andere betonsystemen die geschikt zijn voor hogere schermen.

Betonpalen voor tuinschermen 130 cm
Betonpalen voor tuinschermen 150 cm
Betonpalen voor tuinschermen 180 cm

Hoogwaardig beton voor een voordelige prijs

Bij Tuinhoutdiscount hebben we niet alleen een uitgebreid assortiment aan betonpalen, maar bieden we ook vrijwel alle andere producten aan die u nodig heeft om uw betonschutting te realiseren. Bovendien zorgen we ervoor dat we altijd een ruime voorraad hebben, zodat u snel aan de slag kunt met alle benodigde materialen. Welke andere betonproducten we nog meer in ons assortiment hebben? Hier volgt een overzicht:

Beton onderplaten
Beton afdekkappen
Beton afdekpetten
Betonpoeren

Dit alles kunnen wij bieden tegen een extra scherpe prijs. Heeft u nog een vraag over onze producten of krijgt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Waarom gecoat beton bestellen?

De palen met een antraciete kleur vertonen vaak witte strepen als gevolg van kalk op het beton. Dit is een natuurlijk proces dat niet te voorkomen is. U kunt echter de witte strepen verminderen door te kiezen voor gecoat beton of dit achteraf zelf aan te brengen. Naast het behoud van de kleur, zijn er nog een aantal andere voordelen die we hieronder voor u op een rijtje zetten.

• Beschermt het beton en verlengt de levensduur.

• Vermindert zeer sterk de waterabsorptie.

• Langer kleurbehoud van de antraciete kleur.

• Maakt beton eenvoudig en goed te reinigen.

• Voorkomt vries- en droogschade aan het beton.

• Oppervlaktestructuur blijft geheel intact.

• Effectief tegen mossen, algen en schimmelgroei.

• Voorkomt indringen van water, vuil, olie en zuren.

• Vermindert zichtbare kalkuitbloeiing.