Composiet tuinschermen

Composiet tuinschermen

Bent u op zoek naar composiet tuinschermen? Dan bent u nu beland bij dé specialist op dit gebied. Met een groot assortiment in kunststof tuinschermen met een grote variatie in kleuren, stijlen en afmetingen is Tuinhoutdiscount.nl dé webshop om uw composiet schutting aan te schaffen. Bent u helemaal gek op producten van composiet? Neem dan vooral ook eens een kijkje bij onze composiet vlonderplanken.

Wat ons uniek maakt? U kunt de producten alvorens u overgaat tot koop eerst bij ons bekijken in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! Niet in de buurt, maar wel een stukje advies op maat? Ga dan het gesprek aan met één van onze specialisten en neem contact met ons op.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Officieel dealer van composiet Elephant tuinschermen

Naast dat Tuinhoutdiscount.nl dealer is van andere merken zoals bijvoorbeeld Woodvision, Hillhout en Supradeck, is Tuinhoutdiscount.nl ook al jaren officieel dealer van composiet Elephant tuinschermen en vlonderplanken. Bij ons komt u dus terecht bij een échte specialist op het gebied van Elephant composiet tuinschermen. Bent u op zoek naar een Modular tuinscherm, een Forte tuinscherm of een Design tuinscherm? Dan kan onze specialist u hier al het fijne over vertellen. 

Elephant producten in onze showroom

Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Binnen deze showroom heeft Elephant met haar composiet producten een geheel eigen stuk gekregen. In deze composiet-hoek hebben wij composiet Elephant tuinschermen en vlonderplanken tentoongesteld. Wilt u de product dus graag eerst eens in het echt komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Wat zijn de voordelen van een composiet tuinscherm?

Uiteraard koopt niet iedereen elke dag tuinschermen van composiet en dus hebben wij voor u alvast een en ander op een rijte gezet aan eigenschappen. Zo zijn er voor dit product meerdere voordelen te noemen ten opzichte van een reguliere houten schutting. Welke dit zijn? Dat leest u hieronder; 

  • In veel gevallen heeft composiet niet alleen een moderne strakke look, maar heeft het ook een natuurlijke look die dicht bij de look van écht hout komt.
  • Het materiaal zal niet zo snel splijten of splinteren zoals een houten schutting dit wel zou kunnen doen.
  • Een composiet tuinscherm is water- en vochtbestendig.
  • Composiet heeft geen behandeling nodig met bijvoorbeeld beits of lak.

Wat zijn de nadelen van tuinschermen composiet?

Waar voordelen zijn, zijn in de meeste gevallen ook nadelen. En dus hebben wij bij de composiet tuinschermen ook gekeken naar welke nadelen hier aan toe te schrijven zijn. Op deze manier heeft u een zo duidelijk mogelijk beeld van dit materiaal voor uw tuinafscheiding. Zie hier de nadelen van tuinschermen kunststof;

  • Iets gevoeliger voor krassen.
  • Voor diepere krassen is geen oplossing.
  • Er kan kleurverschil in het materiaal voorkomen.

Veel meer dan alleen composiet tuinschermen

Tuinhoutdiscount.nl specialiseerd zich niet enkel in tuinschermen van composiet. Naar composiet tuinschermen zijn er namelijk nog vele andere soorten tuinschermen binnen het assortiment. Welke dit precies zijn? Dat ziet u hier;