Zwarte schutting

Op zoek naar een eigentijdse en trendy uitstraling voor in uw tuin? Kies voor een zwarte schutting bij online houthandel Tuinhout Discount. Met onze hoogwaardige zwarte schuttingen creëert u een prachtige en moderne omheining die perfect past bij elke buitenruimte.

1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Stijlvolle zwarte schuttingen voor een eigentijdse uitstraling

Een zwarte schutting is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een unieke en stijlvolle omheining. Deze past perfect bij zowel moderne als klassieke tuinontwerpen en creëren een eigentijdse uitstraling. Met een zwarte schutting kunt u een elegante en chique sfeer toevoegen aan uw tuin, terras of erf. Onze zwarte schuttingen zijn gemaakt van duurzaam hout dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn zorgvuldig behandeld. Met een zwarte schutting van Tuinhout Discount kunt u jarenlang genieten van een prachtige en onderhoudsarme omheining.

Waar moet ik aan denken bij het kopen van een zwarte schutting?

Een schutting kopen is niet altijd even eenvoudig. Er zijn een aantal elementen waar wij u voor adviseren rekening mee te houden. Een aantal van deze punten zijn:

  • Denk na over de richting van de planken. Dit is zowel voor de functie als de look en feel van de schutting bepalend.
  • Het aantal planken. De hoeveelheid planken die een scherm bevat staat gelijk aan hoe erg de doorkijk van het scherm is. Een scherm met 15 planken heeft een grotere doorkijk dan een scherm met 21 planken.
Naast zwarte schuttingen hebben wij ook schuttingen in andere houtsoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit douglas tuinschermen, grenen tuinschermen, natuurlijke tuinschermen en hardhouten schutting.

Ruime keuze en maatwerk opties

Bij Tuinhout Discount begrijpen we dat elke tuin uniek is en zijn eigen specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we een ruime keuze aan zwarte schuttingen in verschillende stijlen, afmetingen en materialen. Bent u benieuwd welk advies op maat wij u zouden geven in uw situatie? Neem dan gerust contact.