Zwarte schutting

Bent u op zoek naar een zwarte schutting? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment in zwarte schuttingdelen. Kunt u niet direct vinden wat u zoek, heeft u vragen over onze producten of komt u de producten liever eerst nog even in het echt bekijken alvorens u overgaat tot koop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze gloednieuwe, compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zwarte schuttingdelen in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment zwarte schuttingen in allerlei soorten en maten. De tuinschermen verschillen in het aantal planken, dit heeft zijn werking op de doorkijken, maar ook in afmetingen. Wij hebben schermen in de hoogtes 90cm, 130cm, 150cm en 180cm. Deze verschillende maten zijn voor ideaal te combineren met betonpalen. Wie wilt er nou niet zo een mooi beton systeem schutting? Overigens hebben wij ook tuinschermen in andere houtsoorten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn;

Zwarte schutting kopen, hoe doe ik dat?

Een schutting kopen is niet altijd even eenvoudig. Er zijn een aantal elementen waar wij u voor adviseren hier rekening mee te houden. Een aantal van deze punten zijn;

  • Denk na over de richting van de planken. Dit is voor zowel de functie als de look en feel van de schutting bepalend.
  • Het aantal planken. De hoeveelheid planken die een scherm bevat staat gelijk aan hoe erg de doorkijk van het scherm is. Een scherm met 15 planken heeft een grotere doorkijk dan een scherm met 21 planken.

Benieuwd welk advies op maat wij u zouden geven in uw situatie? Neem eens contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag compleet vrijblijvend verder.

Grote voorraad en snelle levering

Wij hebben een magazijn van ruim 4500m2, hierin hebben wij tientallen tot honderden verschillende soorten tuinschermen opgeslagen. Wij kunnen vaak dus al snel leveren. Wij hebben per regio een vaste bezorgdag. Op deze manier kunnen wij vaak dezelfde week nog bij u leveren. Wilt u zeker weten dat het tuinscherm dat u wilt gaan bestellen bij ons op voorraad is of wat de levertijd is? Neem dan eens contact op met onze specialisten.

Monteren? Geen probleem!

In de afgelopen jaren hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl een netwerk opgebouwd aan betrouwbare hoveniers en timmermannen die wij het plaatsen en monteren van schuttingen toevertrouwen. Bent u zelf niet zo handig of zit u niet te wachten op de enorme klus van het plaatsen van de schermen? Dan kunt u dit eenvoudig via ons uitbesteden aan een professional. Neem contact op voor meer informatie.