Glazen schuifwanden voor overkapping

Glazen schuifwanden voor overkapping

Bent u op zoek naar glazen schuifwanden voor overkapping? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met glazen schuifwanden die u online eenvoudig zelf samenstelt besteld u bij ons met alle gemak een goedkope glazenschuifwand die perfect past in uw bestaande of nog te creeeren situatie.

Wilt u graag eerst een stukje persoonlijk advies of een gesprek met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u de glazen schuifwanden graag eerst eens in het echt zien alvorens u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glazen schuifwand 6 railsysteem van 5900mm breed met paneel 820mm

  Van € 1.155,65 € 955,08

  Aan € 1.939,60 € 1.602,98

  Glazen schuifwand 6 railsysteem van 5900mm breed met paneel 820mm 6 panelen 820mm breed, 4 mogelijke kleuren, samenstellen naar wens
 2. Glazen schuifwand 5 railsysteem van 4900mm breed met paneel 820mm

  Van € 964,70 € 797,27

  Aan € 1.692,70 € 1.398,93

  Glazen schuifwand 5 railsysteem van 4900mm breed met paneel 820mm 5 panelen 820mm breed, 4 mogelijke kleuren, samenstellen naar wens
 3. Glazen schuifwand 4 railsysteem van 3900mm breed met paneel 820mm

  Van € 773,75 € 639,46

  Aan € 1.361,80 € 1.125,45

  Glazen schuifwand 4 railsysteem van 3900mm breed met paneel 820mm 4 panelen 820mmbreed, 4 mogelijke kleuren, samenstellen naar wens
 4. Glazen schuifwand 3 railsysteem van 3000mm breed met paneel 820mm

  Van € 582,80 € 481,65

  Aan € 1.059,90 € 875,95

  Glazen schuifwand 3 railsysteem van 3000mm breed met paneel 820mm 3 panelen 820mm breed, 4 mogelijke kleuren, samenstellen naar wens
 5. Glazen schuifwand 3 railsysteem van 3000mm breed met paneel 980mm

  Van € 700,22 € 578,69

  Aan € 1.196,40 € 988,76

  Glazen schuifwand 3 railsysteem van 3000mm breed met paneel 980mm 3 panelen 980mm breed, 4 mogelijke kleuren, samenstellen naar wens
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u een overkapping heeft is het in veel gevallen niet onverstandig om ook het toevoegen van glazen schuifwanden te overwegen. De glazen schuifwanden kunt u zelf online bestellen en zijn zeer betaalbaar bij ons. Met de glazen schuifwanden voor de overkapping is het mogelijk om nog vaker en ook langer buiten te blijven zitten. De warmte blijft beter onder de overkapping hangen en dat is natuurlijk wel een prettige gedachte. De zomeravonden duren hierdoor nog net iets langer. Ook is het mogelijk om eerder en ook later in het warme seizoen nog buiten te zitten. Hierdoor kunt u nog meer en langer genieten van het mooie weer en uw plek onder de overkapping.

De kwaliteit van een glazen schuifwand

Wij zorgen voor een hoge kwaliteit glazen schuifwanden voor overkappingen. Wij kopen de glazen schuifwanden bij de fabrikant in en kunnen ze hierdoor voor een zeer gunstige prijs aanbieden. Er zitten immers niet te veel schakels tussen de makers en de koper. De kwaliteit is ook beter te waarborgen aangezien er direct contact is met de fabrikant. Wij weten zeker dat wij een uitstekende prijs kwaliteit aanbieden en staan volledig achter onze glazen schuifwanden voor overkappingen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

De kosten van een glazen schuifwand

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat de glazen schuifwand kost. Dit is afhankelijk van meerdere zaken. Het belangrijkste is wel de afmetingen. De breedte en de hoogte zijn bepalend voor de omvang. De breedte bepaalt het aantal panelen en ook het aantal sporen. Daarnaast is de hoogte belangrijk om te zorgen dat de glazen schuifwand stabiel onder de overkapping komt. Het afmeten is daarom van groot belang. Onze specialisten kunnen u adviseren hoe u de glazen schuifwanden op de juiste manier inmeet. De accessoires en ook de kleur zijn trouwens ook nog bepalend over de uiteindelijke prijs.

Voor elke situatie een glazen wand

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in een glazen schuifwand voor de veranda. Er zijn namelijk nog vele andere bestemmingen waar onze glazen schuifdeuren voor gebruikt kunnen worden. Zie bijvoorbeeld ook;

Wat is belangrijk bij het kopen van een glazen schuifwand?

Vaak kopen we maar één of twee keer in ons leven een glazen schuifwand, tenzij u regelmatig verhuist. Wij begrijpen dat niet alles u altijd duidelijk zal zijn. Het is daarom goed om te weten wat belangrijk is. Het belangrijkste zijn eigenlijk de afmetingen. We noemden het net al. Door correct en goed alles op te meten is het mogelijk om een mooi en goed passende glazen schuifwand voor de overkapping te krijgen. Een schuifwand waar u lang van kunt genieten. Bepaal de hoogte en de breedte op de juiste manier. Kijk ook hoeveel glaspanelen u wilt hebben. Het is belangrijk om het aantal sporen te bepalen. Het is goed om te kijken of het bij de breedte past.

De juiste kleuren

Natuurlijk is de kleur van het kozijn ook belangrijk. Het moet goed passen bij de rest van de tuin en ook van uw woning. Kies een goede kleur. Bedenk welke look u wilt creëren. Bedenk goed vooraf hoe het eruit komt te zien. Zo voorkomt u achteraf teleurstellingen.

De voordelen van een glazen schuifwand voor uw overkapping

Met een glazen schuifwand voor de overkapping is het mogelijk om veel langer te genieten van de overkapping. In de lente is het er eerder warm en zit u lekker uit de wind. Ook is het langer warm in de herfst. U kunt echt genieten van de zomerse dagen. Het is prettig om heerlijk te genieten van uw overkapping. Het is nu mogelijk om nog meer gebruik te maken van de overkapping. Uw woongenot zal groter worden.

Lagere stookkosten met een glazen schuifwand

Zeker als de overkapping voor de woning geplaatst is zal het de stookkosten verlagen. Er ontstaat een extra sluis met lucht welke isoleren werkt voor de woning. Het is een zeer prettig voordeel. Zeker nu het dus een investering is om een lagere energierekening te krijgen. Het is slim om hier gebruik van te maken om zo meer woongenot te krijgen en een lagere energierekening.