Blog

Waarom ook u voor beach pebbles in uw plantenbak zou moeten gaan

Waarom ook u voor beach pebbles in uw plantenbak zou moeten gaan

Naast dat de beach pebbles erg mooi staan rondom het huis als decoratie of als bodem is het ook super leuk (en handig) om de pebbles te verwerken in uw plantenbakken. Heel leuk en aardig die beach pebbles, maar naast dat ze er goed uit zien hebben ze ook nog een functie in de plantenbak. Welke? Wij leggen het u uit in dit artikel.

De look

Door beach pebbles in uw plantenbakken te verwerken creëert u een mooie look voor uw tuin. Wilt u gaan voor een chique uitstraling of misschien juist een strakke moderne uitstraling? Door de stenen van verschillende soorten en maten door elkaar te gooien en voornamelijk te gebruiken in de kleuren zwart en/of antraciet heeft u dit in een handomdraai voor elkaar. Ideaal toch? Helemaal wanneer u ze bijvoorbeeld combineert met de Elan plantenbakken van Hillhout. Deze plantenbakken zijn standaard in Douglas hout verkrijgbaar en zijn gemakkelijk van kleur te veranderen met bijvoorbeeld HK-Lazuur van Remmers. Op deze manier kunt u helemaal gaan voor de stijl die u voor ogen heeft.

De kat van de buren

Iedereen kent het wel; Zo een lieve kat van de buren. Maar de rotzooi die een kat bij u in de tuin achterlaat is altijd wat minder prettig. Of wellicht heeft uw buurvrouw wel een kat die graag op ontdekkingstocht gaat en met zijn schatkaart uitkomt in uw perkje? Ook hiervoor zijn de beach pebbles in combinatie met een goede plantenbak een ideale oplossing. Het is voor een kat namelijk erg moeilijk om tussen dergelijke stenen te graven en kan een kat niet graven dan is de kans op een kleine of grote boodschap in uw tuin direct een stuk kleiner!

Onkruid is verleden tijd!

Heeft u ook een hekel aan telkens maar dat onkruid moeten weghalen uit uw plantenbakken, tuin of borders? Dit is hoogstwaarschijnlijk (in veel gevallen) verleden tijd wanneer u dergelijke stenen in uw plantenbakken plaatst. Door de stenen krijgt het onkruid immers minder kans om goed te groeien en de grote vormen aan te nemen waarom het bekend staat.

Advies voor uw plantenbak

Gaat u graag eens in gesprek met één van onze specialisten omtrent de keuze die u wilt gaan maken voor een plantenbak en/of bloembak? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Wij helpen u graag met functioneel advies en stylingtips.