• 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Hardhout planken

9 Items
per pagina
Aflopend sorteren
9 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Hardhouten planken bij Tuinhout Discount

Voor een natuurlijk uiterlijk van uw vlonder of terras zit u met hardhouten planken goed. Het aanbod planken van Tuinhout Discount is enorm gevarieerd. Van damwand en vlechtstrip tot vlonderplank en van geschaafd tot fijnbezaagd. De planken zijn eenvoudig te onderhouden en bovendien staat hardhout, o.a. afkomstig uit Brazilië en Indonesië, bekend om haar duurzame karakter. Hierdoor zijn ze jaren bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Hardhouten planken tegen een scherpe prijs

Omdat er bij Tuinhout Discount (vrijwel) geen tussenschakels zijn kunnen wij u onze hardhouten planken tegen een scherpe prijs aanbieden. We zitten over het algemeen ruim onder de adviesverkoopprijs en onder de prijs van onze concurrenten!

Advies bij het kiezen van uw hardhouten plank?

U kunt onze hardhouten planken en andere planken ook gebruiken ter decoratie. We geven u graag advies over welk type planken het beste bij uw wensen past. Vraag dus gerust vrijblijvend informatie aan. Dat we u een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding bieden dat is zeker!

Op zoek naar iets anders dan hardhout planken?

Uiteraard heeft Tuinhout Discount u veel meer te bieden dan alleen die hardhouten plank. Als het gaat om tuinhout hebben wij bijvoorbeeld ook palen, balken en vlonderplanken. We bieden ook planken in andere houtsoorten zoals geïmpregneerde planken, douglas planken, eiken planken en vuren planken.

Hardhouten planken in onze showroom

Omdat wij onze klanten een zo goed mogelijke ervaring willen bieden hebben wij sinds begin 2017 een compleet nieuwe overdekte showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd. In deze showroom vindt u onder andere een houtwand met daarop alle soorten hout die wij u te bieden hebben. Ook staan in de showroom producten als kapschuren, overkappingen, tuinhuisjes en tuinschermen.

Hardhout planken monteren

Zit u er niet zo op te wachten om zelf aan de slag te moeten met uw hardhouten planken? Geen enkel probleem. Ook het monteren van de planken kan Tuinhout Discount voor u verzorgen. Wij beschikken over een grote database met daarin geschikte vakmensen voor elke klus.