Schaaldelen en boomstamplanken

Bent u op zoek naar schaaldelen, boomstamplanken of boomschors planken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een grote voorraad robuuste planken zijn wij dé specialist op het gebied van schaaldelen en boomstamplanken. Vaak kunnen wij de boomschors planken al direct uit voorraad leveren. Hiernaast hanteren wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland. Bent u benieuwd hoe de producten er in het echt uit zien, heeft u vragen over onze producten of gaat u graag eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douglas schaaldelen en boomstamplanken bij de specialist

Al 40 jaar is Tuinhoutdiscount.nl dé specialist op het gebied van tuinhout. Met de opkomst van de enorme populariteit van het Douglas hout en de robuuste planken kon Tuinhoutdiscount.nl uiteraard niet achterblijven en dus zijn wij ook gespecialiseerd én scherp geprijsd in Douglas schaaldelen en boomstamplanken. Heeft u vragen over onze producten of bent u wellicht op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op of kom langs in onze overdekte showroom midden in de Randstad.

Veel meer dan alleen schaaldelen en boomstamplanken

Uiteraard is Tuinhoutdiscount.nl niet alleen de go-to winkel voor uw schaaldelen en boomstamplanken. Tuinhoutdiscount.nl, ook wel THD genoemd, is namelijk de specialist op het gebied van alle soorten tuinhout. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een andere houtsoort of een ander soort plank? Neem dan eens een kijkje tussen onderstaande producten. Wellicht staat er wel iets voor u tussen!

Robuuste planken voor een stoere look

De boomstamplanken en schaaldelen van Tuinhoutdiscount.nl zijn ruw en robuust van uiterlijk. Door gebruik te maken van deze producten is het dus erg eenvoudig om een stoere en wellicht wat landelijke look in uw tuin te creëren. Is dit wat u graag ziet gebeuren bij u in de tuin? Dan helpen wij u graag verder bij het maken van uw keuzes en om uw dromen waar te maken. Het liefst wat hulp bij uw bestelling? Neem contact met ons op. Overigens is het ook mogelijk om de producten eerst te bekijken alvorens u deze bij ons koopt. Wij hebben namelijk een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 weten te realiseren midden in de Randstad!