Schapenhek

Bent u op zoek naar een schapenhek voor de omheining van uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met een groot assortiment schapenhekjes in zowel de vorm van een frans hekwerk als een engels hekwerk hebben wij altijd precies wat u zoekt. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u vragen over één van onze producten of krijgt u het liefst nog even een stukje persoonlijk advies alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schapenhekjes in allerlei soorten en maten

Bent u van plan een schapenhek in of om uw tuin te plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een groot assortiment schapenhekjes kunnen wij u altijd bieden waar u naar op zoek bent. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een frans hekwerk of een engels hekwerk? Wij hebben het. Naast de afstand tussen de spijlen die wordt aangegeven met frans- en engels hekwerk variëren de hekwerken tevens in hoogte en lengte. Alle hekjes worden geleverd op rol.

Maak uw tuinhek compleet

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij niet alleen de schapenhekjes in ons assortiment. Wij bieden hierbij een totaalproduct aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de volgende producten waarmee u uw erfafscheiding compleet kunt maken;

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct kunt vinden wat u zoekt. Neem in dit geval gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Grote voorraad en snelle levering

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij naast vele andere producten ook een grote voorraad schapenhekjes. U kunt deze hekjes online bestellen of u kunt langskomen in onze winkel en ze direct meenemen. Benieuwd of het product waar u naar op zoek bent op voorraad is bij ons in Ter Aar? Neem voor de zekerheid eerst even contact met ons op. Onze grote voorraad in combinatie met een slim transportnetwerk van zowel onze eigen vrachtwagens als de wagens van transportbedrijven zorgen ervoor dat wij de schapenhekjes vaak al erg snel bij u aan huis kunnen komen leveren.

Schapenhek eerst bekijken?

Wij begrijpen dat u een product graag eerst ziet voordat u overgaat tot koop. Om deze reden hebben wij in het voorjaar van 2017 trots onze nieuwe showroom geopend. In hetzelfde pand als ons magazijn hebben wij een compleet overdekte showroom van maar liefst 1100m2 gerealiseerd. Wilt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Dat kan! Wel willen wij u vragen eerst even contact met ons op te nemen om te controleren of het product dat u wilt zien daadwerkelijk in onze showroom staat op dat moment. Dit om teleurstelling te voorkomen. Tot ziens bij Tuinhoutdiscount.nl!