Bestelling afhalen in Ter Aar

Wanneer afhalen?

Lees alles over wanneer u precies uw bestelling af kunt komen halen.

Lees hieronder meer

Waar afhalen?

Lees alles over waar u precies uw bestelling af kunt komen halen.

Lees hieronder meer

Handig om te weten

Lees alle handige informatie omtrent het afhalen van uw bestelling.

Lees hieronder meer

FAQ - Veel gestelde vragen

Zit u nog met vragen? Wie weet stelde iemand anders deze vraag ons al.


Hoe werkt het afhalen van uw bestelling?

Heeft u in de webshop gekozen voor optie "afhalen in Ter Aar"? Dan kunt u, wanneer wij aangeven dat het klaar ligt, uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Ter Aar. Nadat u heeft besteld krijgt u van ons een persoonlijke e-mail met daarin meer informatie over de voorraadstatus, eventuele levertijden en wanneer u het product zou kunnen komen afhalen. Wij willen u vragen pas actie te ondernemen wanneer u dit mailtje heeft gehad. Heeft u van ons per mail bericht gekregen dat u uw bestelling kunt komen afhalen? Dan kunt u zich op het door ons aangegeven moment of op een later moment (in geen enkele omstandigheid eerder dan aangegeven) met uw verkooporder melden bij de kassa in de showroom. Onze collega die u hier te woord staat zal u op dit moment meer instructies geven.

Afhaalbewijs

Vanzelfsprekend kunnen wij bestellingen niet zomaar aan iedereen meegegeven en om deze reden kunnen wij u zonder afhaalbewijs helaas geen product meegeven. Dit is in ieders belang. De verkooporder die u van ons per mail ontvangt dient als afhaalbewijs. U moet deze of op papier of digitaal kunnen tonen aan onze medewerkers. Wij vragen hierom wanneer u zich meldt bij ons aan de kassa.

Betaling

Bij een online bestelling kunt u kiezen voor verschillende soorten manieren van betalen. Uiteraard staan hier de bekende betaalmethoden zoals iDEAL, AfterPay en Mastercard tussen, maar u kunt ook kiezen voor "betalen bij afhalen". Kiest u hiervoor? Dan dient u de betaling op het moment van afhalen in de winkel te voldoen. Dit kan door te betalen per pin en/of met cash-geld.


Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Wanneer u precies uw bestelling kunt komen afhalen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huidige voorraad. Moet een product voor u besteld worden of hebben wij deze in eigen (directe) voorraad in Ter Aar? Daarnaast is ook het moment van bestellen en de op dat moment geldende drukte enorm van belang. Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst zullen wij deze eerst dus controleren op beschikbaarheid (voorraad) en vervolgens delen wij een afhaalmoment met u per mail.

Let op de openingstijden

Wij communiceren altijd een "vanaf" moment voor het afhalen van uw bestelling. Deze momenten zullen altijd zijn tijdens onze openingstijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00. Op zondag zijn wij gesloten. Uiteraard kunnen feestdagen hierop een uitzondering zijn.


Afhalen doet u hier...

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk bij ons magazijn in Ter Aar. Dit is tevens de locatie van onze winkel/showroom. Deze locatie is geopend tijdens onderstaande openingstijden en te bereiken via het aangegeven adres. Let op dat afhalen enkel mogelijk is op het door ons aan u aangegeven moment.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 16:00 uur
Zon- en feestdagen: Gesloten

Adres
Tuinhoutdiscount.nl,
Harsweg 13,
2461EZ Ter Aar,
NederlandKan ik mijn bestelling op maat laten zagen?

Dit kan zeker! Dit dient echter wel ruim van te voren gecommuniceerd te worden. Wanneer u dit pas op het moment van afhalen bij ons vermeldt of vraagt kunnen wij u hier helaas niet direct mee helpen.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Wij willen u vragen uw auto netjes in de daarvoor bestemde parkeervakken te parkeren. Voor ons pand zijn tientallen parkeerplaatsen gerealiseerd waar u kunt parkeren. Pas wanneer u instructies heeft gekregen van één van onze medewerkers mag u uw auto naar binnen rijden om in te laden.

Waar moet ik mij melden om mijn bestelling af te halen?

In dezelfde mail als waarin wij het afhaalmoment met u afstemmen voegen wij een PDF van de verkooporder van uw bestelling. Deze verkooporder dient als afhaalbewijs. U dient deze dus bij u te hebben wanneer u een bestelling komt afhalen (op papier of digitaal). Wij willen u vragen u met deze verkooporder te melden bij de kassa in onze showroom. Onze collega's zullen u zo spoedig mogelijk helpen en u verdere instructies geven.