Overkapping laten plaatsen met de THD Montageservice

Tuinhoutdiscount.nl is al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van tuinhout en hiermee ook specialist in overkappingen. Honderden projecten en mooie terrasoverkapping zijn er al door de handen van Tuinhoutdiscount.nl opgebouwd. Wie kan er dus beter het laten plaatsen van uw overkapping beter verzorgen dan Tuinhoutdiscount.nl? Niemand! Wilt u uw overkapping laten plaatsen? Dit begrijpen wij helemaal. Niet iedereen zit immers te wachten op zo een enorme klus. Wanneer u uw overkapping aanschaft via Tuinhoutdiscount.nl dan kunnen wij, wanneer u dit wenst, speciaal voor u een geschikte partner zoeken bij de klus. Op deze manier zijn wij 100% zeker dat er werk van hoge kwaliteit wordt geleverd en dat u snel en compleet tevreden onder uw gloednieuwe overkapping zit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het overkapping laten plaatsen? Neem eens contact op met één van onze specialist, kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Een groot assortiment overkappingen

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij specialist in overkappingen en alle bijbehorende producten. Omdat wij iedereen willen kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze overkappingen en de vele mogelijkheden hebben wij een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad geopend. In deze showroom treft u onder andere overkappingen, maar ook blokhutten, tuinhuisjes, tuinschermen en bloembakken. Voor ieder wat wils dus. In de showroom kan één van onze specialisten u precies vertellen welke aspecten u moet afwegen bij het maken van uw keuzes en wat er allemaal voor nodig is om uw droomoverkapping te realiseren. Overigens is het bij Tuinhoutdiscount.nl, als één van de weinige in het land, ook mogelijk om overkappingen op maat te laten maken en uiteraard kunt u ook deze overkapping laten plaatsen met de THD Montageservice. Benieuwd wat wij allemaal bieden? Hier alvast een greep uit de vele mogelijkheden;

Ik wil mijn overkapping laten plaatsen, wat nu?

Dat is goed nieuws en wij denken een verstandige keuze. Wanneer u definitief de keuze maakt met ons in zee te gaan en besluit bij ons zowel producten als montage af te gaan nemen dan gaan wij voor u aan de slag. Wij gaan een datum inplannen die voor zowel u als de hovenier of timmerman schikt. Wij zorgen dat deze afspraken worden nageleefd en dat er duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen plaatsvindt. Tevens stemmen wij met het bedrijf dat uw overkapping zal plaatsen af hoe de producten bij u op locatie komen. Dit kan via ons eigen transport of met die van het bedrijf die de montage zal gaan uitvoeren. Het is dus ideaal om het overkapping laten plaatsen uit te besteden aan Tuinhoutdiscount.nl. U heeft geen omkijken meer naar uw project!

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem. Gaat u liever in gesprek met één van onze specialisten over de mogelijkheden of ziet u de producten het liefst eerst even in het echt? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.