Zakelijk bestellen net zo makkelijk!

Bent u een hovenier, aannemer of een andere groen-, klus- of bouwbedrijf? Dan bent u nu op de ideale pagina terecht gekomen. U bent namelijk slechts een paar stappen verwijderd van het mogelijk maken van zakelijk bestellingen bij Tuinhoutdiscount.nl via THD Zakelijk. Met THD Zakelijk kunt u gemakkelijk online bestellingen plaatsen en herhalen voor klussen die u bij uw klanten moet gaan uitvoeren. Meer winst behalen uit uw opdrachten? Dan bent u met het bestellen van producten bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal op de goede weg. Aan de hand van uw KVK-gegevens zullen wij u in een specifieke klantgroep indelen en vanaf dat moment kunt u genieten van de vele voordelen!

De voordelen? Wij sommen er een paar op

  • Extra voordelig bestellen door speciale kortingen.
  • Voor alle groen-, klus- en bouwbedrijven.
  • Snelle levering door heel Nederland en België.
  • Gemakkelijk op rekening bestellen en dus achteraf betalen.
  • Klantspecifieke prijzen direct inclusief en exclusief BTW zichtbaar bij het product.
  • Oude bestellingen gemakkelijk herhalen.
  • Factuur kwijt? Geen probleem, deze kunt u online altijd inzien.
  • Altijd en overal gemakkelijk bestellen via smartphone, tablet of computer.
  • Een vaste contactpersoon die u altijd kunt aanspreken.
Zakelijk account aanmaken

Bestellen met korting? Omdat u het bent.

Wanneer u een account heeft en door ons bent beoordeeld en ingedeeld in de juiste klantgroep kunt u, wanneer u bent ingelogd, uw eigen specifieke prijzen inclusief en exclusief de BTW bekijken. De prijzen zullen na het inloggen automatisch wijzigen. Op deze manier weet u altijd precies met welke prijs u rekening moet houden. Om het voor u, als zakelijke klant, nog een stukje aangenamer te maken om online bij ons te bestellen bieden wij ook nog eens aantrekkelijke kortingen aan.

Op rekening bestellen? Geen probleem.

Als zakelijke klant bij Tuinhoutdiscount.nl heeft u meerdere opties voor het betalen. Naast het betalen per factuur met de methode 'op rekening', is het ook mogelijk om met de reguliere betaalmethoden te betalen. Wilt u bijvoorbeeld betalen met iDEAL of creditcard? Dan is dit ook geen enkel probleem. In alle gevallen vindt u uw factuur eenvoudig terug in uw online account in "Mijn THD".

Snelle levering in Nederland & België.

Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat u wellicht snel aan de slag wilt met de producten. Om deze reden hebben wij een snelle bezorgdienst die, mits de producten op voorraad zijn, vrijwel altijd in dezelfde week nog kan leveren. Wij komen namelijk op twee vaste dagen per week in elke regio van het land. Of u nou bij u op uw vestiging geleverd wilt hebben of netjes voor de deur bij uw klant, wij leveren het. 

Meer lezen over bezorgen of afhalen.

Voor alle groen-, klus- en bouwbedrijven.

Bent u hovenier of aannemer? Zoek dan vooral niet verder. U zit helemaal aan het juiste adres. Door te gaan voor THD Zakelijk kan uw bedrijf namelijk extra voordelig de benodigde materialen inkopen. Wilt u de producten laten bezorgen bij uw klant? Geen probleem. Wij hebben twee levermoment per week in elke regio van het land. Zo kunt u gemakkelijk zaken doen!

Liever eerst een offerte? Regelen we!

Wilt u een grote partij bestellen of wilt u een maatwerk overkapping voor een klant laten berekenen? Geen probleem! U kunt gerust contact met ons opnemen voor het beantwoorden van uw vragen en ook direct een offerte op maat aanvragen via het daarvoor bestemde formulier. Wij streven er naar u binnen een week van een scherpe prijs te voorzien. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Ik wil een offerte aanvragen.

Ik heb mij aangemeld. Wat nu?

Nadat u een account heeft aangemaakt bij Tuinhoutdiscount.nl zullen wij uw account gaan bekijken en gaan indelen in een klantgroep. Voor het controleren van uw gegevens en het plaatsen in de juiste groep hebben wij alleen uw uitreksel van de KvK nodig. Nadat dit is gebeurd zult u correct worden aangemaakt als debiteur bij Tuinhoutdiscount.nl.