Blog

Wanneer beginnen met plannen voor uw nieuwe overkapping of buitenverblijf?

Wanneer beginnen met plannen voor uw nieuwe overkapping of buitenverblijf?

Bent u van plan om een overkapping of ander soort buitenverblijf te gaan realiseren? Heeft u alleen geen idee wanneer te beginnen? In deze blog leggen wij u graag uit welke opties er zijn voor de planning. Wilt u alvast inspiratie op doen voor het buitenverblijf dat u wilt gaan neerzetten? Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom kunt u terecht voor o.a. overkappingen met plat dak, veranda's, kapschuren en blokhutten!

Begin op tijd met plannen

Helaas blijkt uit de praktijk dat het realiseren van een overkapping, veranda of ander buitenverblijf in de tuin geen kort project is. Er zijn veel wensen die dienen te worden besproken en het buitenverblijf zelf dient te worden geproduceerd. In het afgelopen jaar hebben we door onder andere extreme drukte door Covid-19 een enorme toename in levertijd van dergelijke verblijven gezien. Het is dus zaak om ruim op tijd te beginnen met plannen.

Vele soorten overkappingen van verschillende merken

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij veel verschillende soorten overkappingen van verschillende grote en bekende merken. Het is dus zaak al ruim op tijd uw wensen in kaart te hebben zodat u hier niet in een situatie terecht komt dat u door de bomen het bos niet meer zien. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij onder andere gespecialiseerd in Trendhout buitenverblijven, Toplawood buitenverblijven en de overkappingen van Hillhout/Woodvision.

Wanneer beginnen met plannen voor uw nieuwe overkapping of buitenverblijf?

Bedenk wanneer u wilt gaan genieten

Erg vaak denken we pas op het moment dat de zon gaat schijnen dat er iets in de tuin gedaan moet gaan worden. Helaas is dat moment bij deze productsoort in alle gevallen te laat. Het is dus zaak om ruim op tijd te starten. Welke periode wij hiermee bedoelen? In principe geldt hiervoor dat wanneer u in de lente wilt genieten, u in de herfst dient te gaan plannen. Het is immers een flink bouwwerk waarbij er veel komt kijken. Beter te vroeg dan te laat!

Overkapping op maat bij Tuinhoutdiscount.nl

Bent u op zoek naar een overkapping die precies past in uw plaatje, ook wel een overkapping op maat genoemd? Laat u graag eens een specialist kijken naar uw plannen? Geen enkel probleem! In onze showroom van ruim 1100m2 treft u naast een enorme hoeveelheid voorbeelden van de mogelijkheden ook een x-aantal specialisten die graag het gesprek met u aangaan. Hebben wij uw wensen in kaart? Dan kunnen wij in veel gevallen zelfs een 3D-tekening op maat voor u maken. Ideaal toch? Kom dus vooral langs in onze showroom of vraag een offerte aan!