Blog

3 dingen om rekening mee te houden bij het kopen van een hottub

3 dingen om rekening mee te houden bij het kopen van een hottub

Niet iedereen koopt elke dag een hottub en daarom zetten wij alvast een aantal punten om rekening mee te houden voor u op een rijtje. Wel zo handig! Met welke punten moet u rekening houden en waar willen sommige mensen nog weleens van vergeten dit mee te nemen in hun overwegingen.

Afmetingen

Uiteraard is een belangrijk aspect van het kiezen van een hottub de afmeting en de plaatsing van de hottub. Waar veel mensen vergeten rekening mee te houden is echter de ruimte die er om de hottub heen nog nodig is. Kiest u bijvoorbeeld voor een externe kachel, dan is er ook hiervoor nog wat ruimte nodig. Daarnaast is het vaak fijn om een soort vlonder of plateau van vlonderplanken om de hottub te hebben. 

Zitplaatsen

Naast de ruimte is het van te voren zaak om na te denken over hoeveel mensen er plaats moeten gaan nemen in de hottub. Wilt u een ruime hottub waar u met het hele gezin in kunt of hoeven er slecht twee mensen in plaats te nemen? Dit maakt immers nog wel een flink verschil in ruimte. Hou hier dus rekening mee en denk er ook aan dat er vaak mensen zijn die graag in een hottub willen.

Soorten kachels

Uiteraard dient er bij een hottub ook gekozen te worden voor een bepaald soort kachel. Waarbij de meeste mensen denken dat dit slechts een bijzaak is, is dit in de realiteit niet het geval. De kachel heeft namelijk invloed op de stooktijd, het aantal zitplaatsen en het uiterlijk. Weldegelijk een belangrijk onderdeel dus! U kunt bij een hottub kiezen voor een externe kachel, waarbij de kachel dus écht naast de hottub komt te staan. Wilt u de kachel liever niet zo in het zicht hebben staan? Dan is het ook een optie om te kiezen voor een interne- of geïntegreerde kachel.

Hottub showroom

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In Ter Aar hebben wij een showroom gerealiseerd waar u terecht kunt voor oneindig veel tuininspiratie en showmodellen. In deze showroom hebben wij ook een hottub staan zodat ik voordat u overgaat tot koop alvast kan zien, voelen en ervaren hoe deze hottubs in het écht zijn. Ideal toch!?