Blog

Wat is Deens Rabat of Triple Blokprofiel nu eigenlijk precies?

Wat is Deens Rabat of Triple Blokprofiel nu eigenlijk precies?

Deens Rabat is voor velen eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Het is een rabat welke opvalt door haar unieke strakke uitstraling. De tuin of overkapping krijgt met Deens Rabat direct een zeer mooie moderne uitstraling. Wanneer u dus een moderne look and feel zoekt moet u hiervoor kiezen. Het komt door de strakke banen van de planken aan de voorkant. Ook zijn er de profielplanken welke horizontaal en verticaal te plaatsen zijn. Het is interessant en goed om te zien. Weet wel dat ze niet waterdicht zijn bij een verticale plaatsing. 

Deens Rabat gebruiken? Voor wat? 

Deens Rabat wordt op veel verschillende manieren gebruikt. Een overkapping realiseren kan snel en goed uitgevoerd worden. Het is wel belangrijk om te kijken hoe u het wilt gaan gebruiken bij de overkapping en hoe alles geplaatst worden. Ook kunt u het voor de erfafscheiding gebruiken. Het is een ideale manier om de inkijk te verminderen. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Ook is het mooi om er een border of bloembak mee te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden. We hebben zelfs gezien dat mensen het als roomdivider gebruiken in de tuin. 

Wat is Deens Rabat of Triple Blokprofiel nu eigenlijk precies?

De voordelen van Deens Rabat 

Het is ideaal om er een mooie schutting, wand of overkapping mee te maken. Het is mogelijk om snel meer diepte in de tuin te krijgen door een schutting met Deens Rabat te maken. Doe het aan beide kanten om er een mooi geheel van te maken. Het is mogelijk om het verticaal en horizontaal te plaatsen. Het is maar net welk resultaat u voor ogen heeft. Het is mogelijk om snel en binnen no-time een tuin te krijgen met een compleet andere look and feel. Het is dus mogelijk om de tuin een metamorfose te geven met dit materiaal.Ideaal gewoon. 

De houtsoorten 

Er zijn verschillende houtsoorten. Zo is er het Deens Rabat, ook wordt het wel het Triple Blokprofiel of Triple Rabat genoemd. Er zijn meerdere houtsoorten welke gebruikt kunnen worden. Zo kan het worden aangeboden met  ME Vuren zwart gespoten,  Red Class Wood en Steamed 5* Class Wood. 

Een alternatief nodig voor het Deens Rabat?

Er zijn ook alternatieven mogelijk. Bij ons is er een ruim aanbod van Deens Rabat profielplanken. Er is echter nog veel meer. Denk hierbij aan sponningplanken, blokhutprofiel hout, Zweeds rabat potdeksel of Rhombusprofielen

Tuinhoutdiscount.nl

Wanneer u de tuin wilt veranderen of een project wilt starten is het verstandig om onze webshop eens te bekijken. Wij bieden een ruim assortiment aan van eigenlijk alles wat u in de tuin nodig heeft aan hout. Er is een assortiment met meer dan vijfduizend producten. Het kan gaan om hardhout, douglas hout, vurenhout, eikenhout, geïmpregneerd hout of Accoya hout. Natuurlijk hebben we ook het Deens Rabat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren specialisten helpen u graag om het juiste hout te kiezen.