Rabatdelen

Wilt u rabatdelen kopen voor in uw tuin? Dan bent u precies goed bij Tuinhout Discount. Binnen het tuinhout assortiment komt u verschillende typen rabat hout tegen met verschillende kop- en lengtematen. Met dit product geeft u uw tuin een flinke upgrade waardoor u uiteindelijk alleen maar meer van uw buitenplaats kunt genieten. Heeft u behoefte om dit type hout van dichtbij te bekijken? Kom dan langs in de showroom.

1-15 van 33
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 33
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat zijn rabatdelen?

Hoogstwaarschijnlijk heeft u weleens gehoord van rabat hout, maar wat voor soort hout is het eigenlijk? Rabatdelen zijn profielplanken die zowel een messing als een groef bevatten. Hierdoor kunt u eenvoudig deze houten planken in elkaar zetten. Dit type hout wordt vooral gebruikt voor gevelbekleding, houten schuttingen en houten overkappingen. Door het strakke design is het een goede aanwinst voor in uw tuin.

Een uitgebreid assortiment aan rabat hout

Bent u op zoek naar een specifiek soort rabat? Tuinhout Discount heeft in de loop der jaren een groot assortiment ontwikkeld in profielplanken, waaronder rabat hout. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor rabatdelen gemaakt van Red Class Wood, Douglas hout of houten overkappingen. Door het strakke design is het een goede aanwinst voor in uw tuin.

Waarom rabatdelen kopen bij Tuinhout Discount?

Rabatdelen kopen? U kunt bij online houthandel Tuinhout Discount profiteren van een hoogwaardig aanbod aan rabat hout in verschillende kop- en lengtematen. Wanneer u hulp nodig heeft met het monteren van uw bestelling of u liever het werk niet zelf wilt doen, dan heeft u de keuze om de THD Montageservice in te schakelen. Binnen deze service wordt er gezocht naar een geschikte partner die uw hout vakkundig in elkaar zet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.