Rabatdelen

Bent u op zoek naar rabat planken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met rabat in verschillende breedtes en lengtes, behandeld en onbehandeld, hebben wij voor ieder wat wils. Komt u niet helemaal uit uw keuze of krijgt u het liefst eerst nog een stukje persoonlijk advies? Wees dan vooral niet bang om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Groot assortiment rabat hout

Tuinhoutdiscount.nl heeft in de loop der jaren een groot assortiment rabat hout gecreëerd en heeft zo voor ieder wat wils. Ook op dit moment populaire behandelde soorten rabat hout zoals zwart rabat is bij ons te verkrijgen. Met dit grote assortiment in verschillende soorten, kopmaten en lengtematen kunnen wij u dus ideaal voorzien van uw benodigde hout. Bent u op zoek naar een ander soort tuinhout, heeft u vragen of gaat u graag het gesprek met ons aan? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Veel meer dan alleen rabatdelen

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij een echte specialist in verschillende soorten tuinhout. Dit betekent dat wij niet alleen zijn gespecialiseerd in rabat hout. Wij zijn bijvoorbeeld ook specialist in de volgende productsoorten en hebben deze vaak zelfs met grote hoeveelheden op voorraad;

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct kunt vinden waar u naar op zoek bent. Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u namelijk graag, en compleet vrijblijvend, verder.

Snelle levering en grote voorraad

Wij beschikken over een groot magazijn met daarin een grote voorraad tuinhout en alle bijbehorende producten. Dit gecombineerd met onze eigen vrachtwagens en een betrouwbare partner in transport zorgt ervoor dat wij elk postcodegebied in ons langs twee keer per week kunnen bevoorraden. Een snelle service dus!

Rabat zien, voelen en ruiken

Sinds het voorjaar van 2017 beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een prachtige, compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. Deze showroom bevindt zich midden in de Randstad en trekt dagelijks veel bezoekers. Bent u, net als deze andere mensen, ook benieuwd wat wij u te bieden hebben? Kom dan gerust eens bij ons langs. Wij zijn zes dagen per week geopend en helpen u graag verder!

THD Montageservice

Omdat wij vaak de vraag zien of wij ook de montage voor onze klanten kunnen verzorgen hebben wij geregeld dat wij ook dit voor u kunnen verzorgen. Door onze jarenlange ervaring en kennis in deze branche hebben wij een vaste betrouwbare kring aan partners, zoals hoveniers en timmermannen, om ons heen gecreëerd. Samen met deze partners ontzorgen wij u compleet bij het project in uw tuin. U schaft het hout bij ons aan en wij regelen met onze partner dat dit professioneel en netjes in uw tuin wordt gemonteerd. Betrouwbaar, netjes en professioneel; Dat is de THD Montageservice.