Boeidelen

Bent u op zoek naar boeidelen voor uw project? Zoek dan vooral niet verder! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij, door een groot assortiment, scherpe prijzen en een grote voorraad, voor ieder wat wils! Met een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad is Tuinhoutdiscount.nl een unieke houthandel. Wilt u de producten dus graag eerst eens in het echt bekijken of wilt u advies op maat van één (of meerdere) van onze specialisten? Kom gerust eens langs (zonder afspraak) of neem contact met ons op!

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boeidelen of boeiboord bij Tuinhoutdiscount.nl

Als specialist in tuinhout en overkappingen is Tuinhoutdiscount.nl natuurlijk ook uw partij voor de levering van uw boeidelen of boeiboord. Maar wat is een boeideel, vaak ook wel dakrandpaneel of boeiboord hout genoemd, nou precies? Een boeideel dient als afwerking van de zijkant van uw dak. Door een boeiboord te plaatsen aan de rand van uw dak beschermt u uw huis of houten overkapping tegen de verschillende weersinvloeden. Naast de functie van de planken is het natuurlijk ook vaak erg mooi om bijvoorbeeld een Douglas boeideel tegen de rand van uw Douglas overkapping te plaatsen. Onder boeidelen vallen eigenlijk alle producten die u kunt gebruiken voor dit doel. 

Douglas boeideel

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij gespecialiseerd in Douglas hout zoals bijvoorbeeld Douglas planken en dus ook in uw toekomstige Douglas boeideel. Douglas hout laat zich gemakkelijk bewerken en behandelen en komt tevens in vele vormen en maten. Om deze reden zijn Douglas boeidelen ideaal voor het afwerken van uw Douglas overkapping. U kunt de boeidelen een kleurtje geven en hiermee de stijl van uw tuin helemaal doorvoeren in de overkapping of blokhut.

Hardhouten boeidelen

Naast Douglas boeidelen hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl ook hardhouten boeidelen in ons assortiment. Door te kiezen voor hardhouten boeidelen kiest u voor meer duurzaamheid en een langere verwachte levensduur. Het nadeel van een hardhouten boeideel ten opzichte van een Douglas boeideel is dat het zich een stuk minder makkelijk laat bewerken. Daarnaast is Hardhout vaak een stukje duurder dan Douglas hout.

Overdekte showroom midden in de Randstad

Krijgt u graag nog wat advies over welke keuze u het beste kunt maken of komt u de vele mogelijkheden graag eerst eens in het echt bekijken en ervaren alvorens u overgaat to koop? Geen enkel probleem. Tuinhoutdiscount.nl beschikt namelijk over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Daarnaast beschikken wij over specialisten op elk gebied. Kom dus vooral eens bij ons langs of neem contact met ons op voor een stukje vrijblijvend advies.