Boeidelen

Bent u op zoek naar boeidelen voor uw project? Zoek dan vooral niet verder! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij, door een groot assortiment, scherpe prijzen en een grote voorraad, voor ieder wat wils! Met een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad is Tuinhoutdiscount.nl een unieke houthandel. Wilt u de producten dus graag eerst eens in het echt bekijken of wilt u advies op maat van één (of meerdere) van onze specialisten? Kom gerust eens langs (zonder afspraak) of neem contact met ons op!

13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boeidelen of boeiboord bij Tuinhoutdiscount.nl

Als specialist in tuinhout en overkappingen is Tuinhoutdiscount.nl natuurlijk ook uw partij voor de levering van uw boeidelen of boeiboord. Maar wat is een boeideel, vaak ook wel dakrandpaneel of boeiboord hout genoemd, nou precies? Een boeideel dient als afwerking van de zijkant van uw dak. Door een boeiboord te plaatsen aan de rand van uw dak beschermt u uw huis of houten overkapping tegen de verschillende weersinvloeden. Naast de functie van de planken is het natuurlijk ook vaak erg mooi om bijvoorbeeld een Douglas boeideel tegen de rand van uw Douglas overkapping te plaatsen. Onder boeidelen vallen eigenlijk alle producten die u kunt gebruiken voor dit doel. 

Douglas boeideel

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij gespecialiseerd in Douglas hout zoals bijvoorbeeld Douglas planken en dus ook in uw toekomstige Douglas boeideel. Douglas hout laat zich gemakkelijk bewerken en behandelen en komt tevens in vele vormen en maten. Om deze reden zijn Douglas boeidelen ideaal voor het afwerken van uw Douglas overkapping. U kunt de boeidelen een kleurtje geven en hiermee de stijl van uw tuin helemaal doorvoeren in de overkapping of blokhut.

Red Class Wood boeideel

Naast Douglas boeidelen bieden wij ook Red Class Wood boeidelen aan. Red Class is een variant van vurenhout die rood geïmpregneerd is. Over het algemeen heeft dit hout een rustiger karakter en is de kans op kromtrekken kleiner dan bij Douglas hout. Red Class boeidelen zijn ideaal voor het afwerken van uw overkapping en kunnen zonder extra behandeling worden gebruikt. Bovendien is het eenvoudig om deze planken te schilderen, zodat ze perfect bij uw overkapping of tuinhuis passen.

Maatwerk voor boeidelen of boeiboorden

Bij Tuinhoutdiscount.nl is het geen enkel probleem om planken op maat te laten maken, zodat ze de perfecte hoogte en breedte hebben voor uw boeidelen. Dit maakt het verwerken van de boeidelen in één keer heel handig. Houd er echter rekening mee dat er een kleine vergoeding in rekening wordt gebracht voor het op maat zagen van de planken. U vindt de prijzen in een tabel op deze pagina.

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden of twijfels hebben over wat er gemaakt kan worden, aarzel dan niet om contact op te nemen met eén van onze verkopers. Zij kunnen u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze.