Bij Tuinhout Discount is dit geen enkel probleem! Wij begrijpen heel goed dat u soms zelf geen zin heeft om al die producten zelf op maat te moeten zagen of dat het soms simpelweg niet in uw auto past. Om u hierin te ontzorgen bieden wij het op maat zagen en schaven van tuinhout. Bent u op zoek naar maatwerk? Lees dan hier verder.

Op maat zagen

Het kan voorkomen dat u planken, balken of palen heeft besteld die eigenlijk te lang zijn of die zelfs doormidden moeten worden gezaagd om tot de juiste lengte te moeten komen. Zoals gezegd is dit bij Tuinhout Discount geen enkel probleem. Om dit voor u mogelijk te maken hebben wij een extra grote zagerij ingericht in ons gloednieuwe pand. Benieuwd hoe u het op maat zagen het beste kunt doorgeven bij uw bestelling of wat het precies kost? Lees dan even verder op deze pagina.

Let op: producten op maat zagen gaat op afspraak en is niet mogelijk op zaterdag.

Op maat schaven

Naast het op maat zagen kunnen wij bij Tuinhout Discount ook het schaven van uw producten voor u uit handen nemen. Wij hebben in onze nieuwe zagerij speciale machines geïnstalleerd die het mogelijk maken om zo secuur en exact mogelijk te schaven (en zagen). Benieuwd hoe u het op maat schaven het beste kunt doorgeven bij uw bestelling of wat het precies kost? Lees dan even verder op deze pagina.

Hoe geef ik de maten voor zagen en schaven door?

Wanneer u via de webshop besteld kunt u dit het beste doen in het veld “opmerkingen” tijdens het bestelproces. Wanneer u uw informatie gaat invoeren krijgt u op een gegeven moment om eventuele opmerkingen te plaatsen. Als u hierin beschrijft wat er precies gezaagd of geschaafd moet worden dan komt dit helemaal goed. Let wel goed op; er zitten kosten aan het zagen en schaven verbonden die later nog bij u in rekening worden gebracht.

Let op: producten op maat zagen gaat op afspraak en is niet mogelijk op zaterdag.

Wat kost het zagen of schaven van de producten?

Afkorten per zaagsnede per product

€0,50

Per stuk

Schulpen (door de lengte)

€0,60

Per m1

1 zijde schaven per 4mm

€0,60

Per m1

2 zijdes schaven per 4mm

€1,20

Per m1

3 zijdes schaven per 4mm

€1,80

Per m1

4 zijdes schaven per 4mm

€2,40

Per m1

Ronde kant frezen (per kant)

€1,20

Per m1

Sponning zagen per 4mm breed

€0,60

Per m1

Piramide profiel schaven

€1,80

Per m1

Mastiek zagen

€1,00

Per m1

Inkeping

€12,50

Per stuk

 

Let op! Complete maatwerk producten gaan op offertebasis. Meer informatie over maatwerk leest u hier.

Mag ik op maat gezaagde/geschaafde producten retourneren?

Helaas, zodra een product voor u op maat is gezaagd/geschaafd kunt u deze niet meer retourneren. Wij adviseren hier rekening mee te houden voordat u uw producten op maat laat zagen of schaven. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!