Piketpaaltjes

Bent u op zoek naar piketpaaltjes van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met piketpalen in verschillende maten is er bij ons voor ieder wat wils. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u een vraag over onze producten of spreekt u voor u een keuze maakt het liefst één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze overdekte showroom.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Piketpaaltjes in verschillende maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hanteren wij een aantal verschillende maten piketpalen. Over het algemeen doelen wij met piketpaaltjes op Hardhouten palen met een maximale kopmaat van 50x50mm. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust eens contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Toch een ander soort paal nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u eigenlijk helemaal niet op zoek bent naar piketpaaltjes. Geen enkel probleem. Wellicht dat één van de volgende productsoorten hetgeen is waar u naar op zoek bent?

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tuinhoutdiscount.nl de specialist in tuinhout

Tuinhoutdiscount.nl, ook wel THD, is niet alleen specialist in piketpaaltjes. Naast piketpalen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in vele andere houtsoorten in andere vormen en maten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

Piketpalen snel bij u in huis

Door het combineren van een grote voorraad en een slim transportnetwerk kunnen wij er vaak voor zorgen dat u uw piketpalen snel in huis heeft. Met levering met onze eigen vrachtwagens en die van een vast transportbedrijf lukt het ons om elke regio van ons land (en België) twee keer per week te bevoorraden. Benieuwd hoe snel wij de producten bij u zouden kunnen leveren? Neem eens contact op, wij helpen u graag verder.

Palen eerst bekijken in onze showroom

Komt u de producten het liefst eerst nog even in het echt bekijken voordat u een keuze maakt? Geen enkel probleem. Wij begrijpen dat online kopen niet altijd even ideaal is en dat het soms het beste is om de producten eerst even in het echt te beoordelen. Kom dus gerust bij ons langs in onze showroom en/of magazijn (dit is hetzelfde pand).