Piketpaaltjes

Op zoek naar de perfecte ondersteuning voor uw tuinproject? Ontdek de piketpaaltjes bij Tuinhout Discount. Onze hoogwaardige piketpalen bieden duurzaamheid en functionaliteit voor elke buitenruimte.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Piketpaaltjes voor betrouwbare ondersteuning

Piketpaaltjes zijn onmisbare hulpmiddelen voor het verankeren en ondersteunen van diverse elementen in uw tuin, van hekken en plantenbakken tot tijdelijke markeringen. Bij Tuinhout Discount geloven we in kwaliteit, daarom bieden we alleen piketpaaltjes aan die gemaakt zijn om langdurige ondersteuning te bieden. Onze piketpaaltjes zijn gemaakt van duurzaam hardhout.

Veelzijdig in gebruik en toepassing

Of u nu uw tuin wilt omheinen, borders wilt markeren of planten graag wilt ondersteunen, piketpaaltjes bieden een veelzijdige oplossing. U vindt bij ons piketpaaltjes van Azobé hardhout. Deze fijnbezaagde piketpaaltjes van onbehandeld Azobé hardhout zijn ideaal als grondpiket of uitzetpaal. De Azobé hardhouten piketpaaltjes zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Toch een ander soort paal nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u eigenlijk niet op zoek bent naar piketpaaltjes. Gelukkig vindt u bij Tuinhout Discount een ruim aanbod in tuinhout en diverse houten palen. Wellicht is een van de volgende producten hetgeen waar u naar op zoek bent.

  • Schuttingpalen: Voor een stevige en betrouwbare basis van uw schutting, bieden onze schuttingpalen de ideale oplossing. Ze zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor uw schutting jarenlang meegaat.
  • Douglas paal: Onze Douglas palen hebben een warme, natuurlijke uitstraling.
  • Hardhouten paal: Als u op zoek bent naar hout dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden met een lange levensduur, zijn onze hardhouten palen een goede keuze. Ze zijn ideaal voor constructies die extra duurzaamheid vereisen.
  • Betonpalen: Voor een extra stevige basis zijn onze betonpalen een betrouwbare optie. Ze beiden een solide basis voor verschillende constructies.

Bestel uw piketpaaltjes bij Tuinhout Discount

Bij Tuinhout Discount bestelt u uw piketpalen gemakkelijk online. Profiteer van snelle levering in Nederland en België. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Mocht u onze producten het liefst in het echt bekijken, kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom.