Schutting laten plaatsen met de THD Montageservice

Tuinhoutdiscount.nl is een familiebedrijf met een enorme passie voor tuinhout. Naast dat wij de afgelopen jaren op het hoogste niveau hebben meegedraaid op het gebied van verkoop van tuinhout zijn wij ook een betrouwbare partij om de plaatsing hiervan uit te besteden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe schutting laten plaatsen? Geen enkel probleem! Wij begrijpen bij Tuinhoutdiscount.nl dat niet iedereen zit te wachten op zo een enorme klus en dat het vaak prettig is om dit volledig uit te kunnen besteden. Wat is er dan fijner dan een partij die voor u zowel de benodigde spullen als de uitvoering voor u uit handen neemt? Om deze reden hebben wij in het hele land tientallen partners zitten die het plaatsen van uw schutting vakkundig en relatief goedkoop kunnen uitvoeren. Op deze manier heeft u dus extra waar voor uw geld. Bent u benieuwd wat er mogelijk is rondom een schutting laten plaatsen, wat dit zou moeten kosten en wanneer dit mogelijk zou zijn? Neem eens contact op met één van onze specialisten of vraag een, altijd compleet vrijblijvende, offerte aan. 

Schutting laten plaatsen

Een ruim assortiment tuinschermen

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij specialist in tuinschermen en schuttingen. Alles dat u nodig heeft voor uw tuinafscheiding hebben wij vaak zelfs al op voorraad liggen in ons magazijn in Ter Aar. Naast een groot magazijn beschikt Tuinhoutdiscount.nl ook over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 met daarin tientallen tuinschermen die klaar staan voor u om eens te komen bekijken alvorens u overgaat tot koop. Heeft u nog geen keuze kunnen maken in welke schutting u geplaatst wilt hebben? Om voor u wat duidelijk te scheppen in de grote keuze in tuinschermen onderscheiden wij deze o.a. op houtsoort. Een greep uit de mogelijkheden zijn bijvoorbeeld;

Ik wil mijn schutting laten plaatsen!

Dat is goed nieuws en wij denken een verstandige keuze. Wanneer u definitief de keuze maakt met ons in zee te gaan en besluit bij ons zowel producten als montage af te gaan nemen dan gaan wij voor u aan de slag. Wij gaan een datum inplannen die voor zowel u als de hovenier of timmerman schikt. Wij zorgen dat deze afspraken worden nageleefd en dat er duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen plaatsvindt. Tevens stemmen wij met het bedrijf dat uw schutting zal plaatsen af hoe de producten bij u op locatie komen. Dit kan via ons eigen transport of met die van het bedrijf die de montage zal gaan uitvoeren. Het is dus ideaal om het schutting laten plaatsen uit te besteden aan Tuinhoutdiscount.nl. U heeft geen omkijken meer naar uw project!

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem. Gaat u liever in gesprek met één van onze specialisten over de mogelijkheden of ziet u de producten het liefst eerst even in het echt? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.