Op zoek naar een houthandel in Alphen aan den Rijn?

Houthandel Alphen aan den Rijn? Gevonden! Tuinhoutdiscount.nl levert haar producten namelijk door heel Nederland. Woont u in Alphen aan den Rijn? Misschien wel in de Ridderbuurt, Molenwetering, Boskoop of Kerk en Zanen? Dan leveren wij tuinhout bij u aan huis. Wilt u dus aan de slag met het plaatsen van een prachtige overkapping, een strakke vlonder of misschien wel een nieuwe schutting? Dan kunt u voor uw projecten in Alphen aan den Rijn bij Tuinhoutdiscount.nl terecht tegen altijd scherpe prijzen!Compleet overdekte showroom van ruim 1100m2

Wat ons bij Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? Dat is dat wij beschikken over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Onze showroom is zes dagen per week geopend tijdens onderstaande openingstijden;

Ma. t/m Vr. 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
Zon- en feestdagen Gesloten

Tuinhoutdiscount.nl,
Harsweg 13,
2461EZ Ter Aar,
Nederland

Lees meer over de showroomEen familiebedrijf met passie en vakkennis

Tuinhoutdiscount.nl is een familiebedrijf met een ernome passie voor tuinhout. Ons bedrijf is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in tuinhout en bijbehorende producten. Naast onze webshop hebben wij ook een winkel met een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 gevestigd in Ter Aar. Tuinhoutdiscount.nl richt zich op de particulier, hovenier en aannemer. Al verschillende generaties levert de familie tuinhout en is er veel kennis en ervaring opgebouwd. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op!

Thuisbezorgd in Alphen aan den Rijn

Heeft u een product uit ons assortiment online besteld en wilt u dit bij u thuis laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Geen enkel probleem! Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een speciale bezorgservice voor het leveren van de door u bestelde producten. Wij leveren door heel Nederland en zelfs België. Ook in Alphen aan den Rijn leveren wij regelmatig. Dus heeft u een blokhut, overkapping, speeltoestel of misschien iets heel anders besteld of op het oog? Bestel gerust en onze bezorgservice zorgt dat dit netjes bij u aan huis wordt geleverd. Doet u de bezorger de groeten van ons?


Op zoek naar een houthandel in Alphen aan den Rijn?

Bent u op zoek naar een houthandel in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een magazijn van ruim 4000m2, een showroom van ruim 1100m2 en een winkel in het naastgelegen Ter Aar is Tuinhoutdiscount.nl, ook wel THD of Tuinhout Discount genoemd, dé houthandel van Alphen aan den Rijn en omstreken. Of u nu op zoek bent naar Douglas hout, een schutting, een complete overkapping of een tuinhuisje; Tuinhoutdiscount.nl heeft het allemaal!

Tekst algemeen