Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

Douglas planken

Als het gaat om tuinhout, dan is Douglas hout een echte klassieker. Douglas hout kopen doet u voordelig bij Tuinhoutdiscount.nl. Het Douglas hout dat wij leveren is stevig en uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Douglashout is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt bij ons Douglas planken kopen, maar ook balken en rabatdelen. Kortom alle soorten Douglas tuinhout. Bent u op zoek naar goedkope Douglas planken? Dan zit u op deze pagina helemaal goed. Goedkope Douglas planken van hoge kwaliteit, alléén bij Tuinhoutdiscount.nl! Zoekt u iets dat u niet kunt terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust even contact met ons op, vaak kunnen wij dit wel regelen.

1-12 van 16
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 16
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Douglas planken voor allerlei toepassingen

Douglas is te gebruiken voor allerlei verschillende toepassingen en doeleinden. Zo hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl Douglas planken, Douglas vlonderplanken en bijvoorbeeld Douglas profielplanken. Het Douglas tuinhout van THD is enkel geschikt voor buitentoepassing. Wilt u het hout binnen gaan gebruiken? Dan verzoeken wij u eerst even contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u voorzien van goed en passend advies voor uw situatie. Douglas vlonderplanken zijn erg mooi voor gebruik en qua prijs een stuk aantrekkelijker dan bijvoorbeeld gebruik van Hardhouten vlonderplanken. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld Douglas vellingdelen of Douglas Zweeds-Rabat? Dan treft u deze in de categorie Douglas profielplanken.

Fijnbezaagd of geschaafd?

Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij Douglas planken aan met verschillende bewerkingen. Zo hebben wij Douglas planken geschaafd en Douglas planken fijnbezaagd. De naam Douglas planken geschaafd zegt eigenlijk al genoeg, deze Douglas planken zijn mooi glad geschaafd. De Douglas planken fijnbezaagd zijn eigenlijk het tegenovergestelde, deze Douglas planken hebben een ruw afwerking zoals deze rechtsstreeks uit de zagerij is gekomen. Bij deze planken kan het dus goed voorkomen dat hier afwijkingen zitten door de loop van de natuur.

Goedkope planken van Douglas hout bij Tuinhout Discount

Bent u dus op zoek naar goedkope Douglas planken? Dan zit u bij ons helemaal aan het juiste adres. Toch op zoek naar een ander goedkoop Douglas hout? Wij hebben ook scherp geprijsde Douglas balken en Douglas palen in ons assortiment. Voor u zijn de Douglas producten extra scherp geprijsd, wij halen de producten namelijk vrijwel direct van de zagerij.

Is het voor u nog niet helemaal duidelijk wat er geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Tevens kunt u langskomen in onze overdekte showroom om eens, rustig onder het genot van een kopje koffie, te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Douglas planken kopen

Bij Tuinhoutdiscount.nl is het erg gemakkelijk om Douglas planken te kopen. Zo kunt u ze online bestellen, komen afhalen of laten bezorgen of bij ons komen uitkiezen in onze showroom van ruim 1100m2. Wij hebben van vrijwel elke situatie een voorbeeld. Zo kunt u de situatie in uw tuin mooi nabootsen en voor u zien. Dus Douglas planken kopen en hier goed advies voor krijgen, een scherpe prijs en snel aan de gang? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres.