Douglas paal

Koop douglas palen eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Ons assortiment heeft een uitgebreid aanbod aan douglas hout. Zo verkopen wij verschillende soorten en maten douglas houten palen. Voor elke klus hebben we een geschikte soort. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment om te zien welke douglas palen het beste is voor uw klus. Bestel het online of kom langs bij onze vestiging in Ter Aar. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u een vraag over een product of spreekt u liever eerst nog even één van onze specialisten alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom van ruim 1100m2! Wij staan zes dagen per week voor u klaar.

1-12 van 16
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 16
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Douglas palen uiterst geschikt voor buitentoepassingen

Bent u lekker aan het klussen in uw tuin en heeft u gekozen om een mooie pergola of een overkapping te bouwen? Houten palen zijn dan natuurlijk onmisbaar. Voor buitentoepassingen zijn douglas palen een goede keuze. Deze zijn namelijk erg sterk en duurzaam en daardoor uitermate geschikt voor in uw tuin.

Gebruik douglas houten palen voor een solide basis

Douglas houten palen zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het zorgt voor een solide basis voor de constructie in uw tuin zoals een pergola of een tuinhuis. Ook is het uitstekend te gebruiken voor een stevig frame voor de schutting of een klein afdak om uw gereedschap droog op te bergen.

Ander voordeel douglas palen

Een ander bijkomend voordeel van de douglas palen is dat het heen mooie warme en karakteristieke uitstraling geeft. Tussen al dat groene gras en planten geeft douglas hout een natuurlijk warm welkom. Maak het af met mooie gekleurde bloemen in bijpassende bloempotten en u kunt heerlijk genieten in uw sfeervolle tuin. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.