• 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Douglas paal

Koop douglas palen eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Ons assortiment heeft een uitgebreid aanbod aan douglas hout. Zo verkopen wij verschillende soorten en maten douglas houten palen. Voor elke klus hebben we een geschikte soort. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment om te zien welke douglas palen het beste is voor uw klus. Bestel het online of kom langs bij onze vestiging in Ter Aar.

1-12 van 15
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 15
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Douglas palen uiterst geschikt voor buitentoepassingen

Bent u lekker aan het klussen in uw tuin en heeft u gekozen om een mooie pergola of een overkapping te bouwen? Houten palen zijn dan natuurlijk onmisbaar. Voor buitentoepassingen zijn douglas palen een goede keuze. Deze zijn namelijk erg sterk en duurzaam en daardoor uitermate geschikt voor in uw tuin.

Gebruik douglas houten palen voor een solide basis

Douglas houten palen zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het zorgt voor een solide basis voor de constructie in uw tuin zoals een pergola of een tuinhuis. Ook is het uitstekend te gebruiken voor een stevig frame voor de schutting of een klein afdak om uw gereedschap droog op te bergen.

Ander voordeel douglas palen

Een ander bijkomend voordeel van de douglas palen is dat het heen mooie warme en karakteristieke uitstraling geeft. Tussen al dat groene gras en planten geeft douglas hout een natuurlijk warm welkom. Maak het af met mooie gekleurde bloemen in bijpassende bloempotten en u kunt heerlijk genieten in uw sfeervolle tuin. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.