Underlayment

Ondanks dat Underlayment tegenwoordig vrijwel overal voor wordt gebruikt, is het van origine bedoeld voor in de bouw voor het afdichten van bijvoorbeeld vloeren of muren. Naast deze doeleinden wordt het tegenwoordig ook gebruikt in het maken van keukens en meubels. Vele verschillende toepassingen dus! De Underlayment platen bij Tuinhoutdiscount.nl zijn scherp geprijsd, maar ondanks de prijs van erg hoge kwaliteit!

1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Verschillende soorten en maten

Underlayment kan worden gebruikt voor allerlei verschillende projecten. Vandaar dat wij ook platen hebben in verschillende maten. Zo hebben wij Underlayment 9mm dik, maar ook Underlayment 18mm dik. Mocht u nou niet zeker weten of bijvoorbeeld de Underlayment 18mm platen geschikt zijn voor uw project, pak dan gerust de telefoon. Wij helpen u graag verder.

Naast de verschillende mogelijkheden in deze plaatsoort hebben wij ook nog meer andere soorten plaatmateriaal, namelijk;

  • Multiplex
  • OSB platen 
  • Okoume platen 
  • Spaanplaat 
  • Betonplex

Persoonlijk advies

Toch liever eerst nog een stukje persoonlijk advies voordat u overgaat tot een aankoop? Geen enkel probleem! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend om u van dienst zijn. Meerdere specialisten staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook bij vragen over andere producten of diensten staan zij voor u klaar. Wees dus vooral niet bang en neem direct contact met ons op.

Kom langs in de showroom

Sinds het voorjaar van 2017 hebben wij in Ter Aar een unieke compleet overdekte showroom van ruim 1100m2. In deze showroom en in het magazijn van ruim 4000m2 dat hier aan vast zit bent u vrij om de producten eerst eens bekijken alvorens u iets koopt.