Bouw

Bent u werkzaam in de bouw of gaat u zelf de handen uit de mouwen steken en aan de slag met uw eigen project? Met bouwmateriaal van Tuinhoutdiscount.nl wordt uw project gegarandeerd een succes. Met producten van hoge kwaliteit tegen extra scherpe prijzen is het nu nog leuker om aan de slag te gaan. Heeft u vragen over producten of kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Wees dan vooral niet bang om uw vraag te stellen aan één van onze specialisten.

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bouwmateriaal in verschillende soorten en maten

Heeft u een bouwbedrijf of wilt u zelf gaan klussen? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij allerlei soorten bouwmaterialen die van pas kunnen komen bij uw project. Zo hebben wij een grote hoeveelheid schroeven altijd op voorraad. Maar ook plaatmateriaal voor zowel binnen als buiten! Gaat u aan de slag met uw dak? Dan hebben wij ook vele soorten dakbedekking.

Plaatmateriaal bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een ruim assortiment platen tegen nu extra scherpe prijzen. Een plaat voor ieder project. Een groot deel van de producten kunnen wij nu zelfs direct uit voorraad leveren. Heeft u nog vragen of toch liever een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op! Onze platen zijn onder andere te vinden in onderstaande categorieën;

  • Underlayment
  • Multiplex
  • OSB platen
  • Betonplex
  • Spaanplaat