Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
216  reviews

MDF

Gaat u aan de slag met de bouw van uw project en bent u op zoek naar een MDF plaat geschikt voor uw project? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment MDF platen die te verkrijgen zijn tegen scherpe tarieven. Naast de scherpe tarieven zijn de platen ook nog snel leverbaar. Een groot deel is op voorraad, mocht dit niet het geval zijn dan kan het binnen een week in huis zijn. Heeft u vragen over dit product? Wees dan vooral niet bang om uw vragen aan onze specialisten te stellen.

1-12 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 13
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

MDF gegrond of ongegrond?

MDF ongegrond is opgebouwd uit zeer fijne vezels hout samengeperst met lijm, dit maakt de plaat zeer stabiel, vlak en strak. Het product is zeer goed te zagen en te frezen. De plaat is licht bruin van kleur. Bij het schilderen van de plaat is het van belang de plaat eerst goed in de grondverf te zetten en altijd aan beide kanten dezelfde behandeling te geven om kromtrekken te voorkomen.

MDF lakdraagfolie, ook wel gegrond genoemd, is ook opgebouwd uit zeer fijne vezels hout samengeperst met lijm, dit maakt de plaat zeer stabiel, vlak en strak. De boven- en onderzijde zijn voorzien van een witte overschilderbare folie, hierdoor is de plaat snel en gemakkelijk te schilderen. De plaat is wit van kleur. Na montage dient de plaat licht geschuurd te worden waarna deze afgelakt kan worden.

Verschillende soorten en maten

Naast het verschil in behandeling zoals hierboven al benoemd hebben wij ook een groot aanbod in diktes. Elke MDF plaat bij Tuinhoutdiscount.nl is van dezelfde maat, namelijk 2440x1220mm. De dikte is echter hetgeen waarin ze verschillen. Wij hebben platen in de volgende maten beschikbaar: 4, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 16, 18, 22 en 25mm dik. Komt u nou niet direct uit welke plaat er geschikt is voor uw project en voor welke dikte u zou moeten gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bent u toch op zoek naar een ander soort plaatmateriaal? Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten;

Persoonlijk advies in onze overdekte showroom

Wilt u liever nog een stukje persoonlijk advies of eens zien wat wij allemaal in huis hebben? Dan bent u van harte welkom in onze overdekte showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar. Naast de showroom bent u ook welkom om eens een kijkje te nemen in ons magazijn waar wij duizenden producten veilig opslaan. Liever snel antwoord op uw vragen? Neem dan direct contact met ons op.