Een blokhot impregneren, hoe lang duurt dat?

Wanneer u een geimpregneerde blokhut bij Tuinhout Discount besteld duurt het circa vier tot acht weken voordat deze voor u klaar staat. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat dit uitloopt door drukte informeer daarom altijd naar de exacte levertijd bij onze klantenservice.

Wat houdt een spuitlaag in?

Wanneer u kiest voor de optie spuitlaag bij het bestellen van uw blokhut dan zetten wij uw blokhut voor u in de grondverf.

Wat houdt een extra wandlaag in?

U krijgt dan een extra rij blokhutprofielen geleverd door ons. Uw blokhut wordt dus simpelweg 1 rij hoger. Dit bedraagt netto meestal ruim 12 cm.

Zijn de gegeven maten binnen- of buitenmaten?

De maten van blokhutten die wij aan u tonen zijn altijd buitenmaten.

Hoe kan ik mijn blokhut het beste behandelen?

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van uw blokhut te verlengen. De beste behandelingen waar u voor kunt kiezen zijn het door ons laten impregneren of in de grondverf laten spuiten van uw blokhut. Mocht u zelf uw blokhut willen behandelen dan hebben hier een groot aantal producten voor u op een rijtje gezet.

Wat gebruik ik als fundering van de blokhut?

U kunt als optie bij het bestellen van uw blokhut kiezen voor het bijvoegen van funderingsbalken. Dit raden wij ook aan.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een blokhut?

Voor het bouwen van een tuinhuis of blokhut is in slechts een aantal gevallen een bouwvergunning nodig. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u deze altijd stellen aan ons personeel.