Blog

Zelf een shutterscherm maken?

Shutterschermen zijn ideaal om een open deel in uw overkapping op een luxe wijze dicht te maken. Door middel van de kantelbare lamellen kunt u in een handomdraai meer inkijk of juist meer privacy in uw overkapping creëren, door de lamellen te openen of te sluiten. Shutterschermen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar helaas niet beschikbaar in verschillende maten.

Door middel van Flex Fence kunt u zelf een shutterscherm in uw overkapping realiseren. De Flex Fence kan als schutting of in een wand van uw overkapping toegepast worden. Het bouwpakket voor het zelf maken van een shutter zijn beschikbaar in verschillende lengtematen: 96, 165 en 220 cm. Het Flexfence bouwpakket is gemaakt van roestvrijstaal. Het is mogelijk de Flex Fence in te korten tot iedere gewenste maat.

Het Flex fence bouwpakket wordt geleverd exclusief de planken, zo kunt u zelf kiezen van welk type hout u de lamellen wilt maken. Wij adviseren planken te gebruiken met een lengte van maximaal 180 cm, dit om doorhangen van de planken te voorkomen.

Wat heeft u nodig?

U wilt een douglas shutter maken met de afmeting 180x180 cm om op een luxe wijze meer privacy in uw tuin te creëren. Wat heeft u nodig?

Flex fence bouwpakket 166 cm
14 planken 16x140x1800 mm 
4 balken met een kopmaat van minimaal 45x95x1800mm

Advies op maat van dé specialist?

Komt u er niet helemaal uit, gaat u graag eerst eens het gesprek aan of bent u benieuwd of u wellicht elementen over het hoofd ziet? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende specialisten die u maar wat graag helpen bij uw project. Onze passie is tuinhout en wij draaien nergens onze hand voor om. Neem dus gerust contact met ons op, kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad of vraag compleet vrijblijvend een offerte aan.