Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
216  reviews

Blog

Tips voor het wegwerken van die lelijke kliko

Heel handig een grote kliko in de tuin, maar mooi is het allerminst. Bij Tuinhoutdiscount.nl krijgen wij maar al te vaak de vraag hoe mensen dit nou zo mooi en zo origineel mogelijk weg kunnen werken. Om deze reden besloten wij een drietal tips voor u op een rijtje te zetten.

Containerberging

Bij Tuinhoutdiscount.nl is de meest gekozen oplossing voor het wegwerken van de kliko een kant-en-klare containerberging. Deze containerkasten kunt u voor 1 of 2 containers in de vorm van een bouwpakket bij ons bestellen. Vaak kunnen wij deze containerkasten al binnen een week voor u in huis hebben. Dit is door onze klanten de meest gekozen oplossing, het is immers ook een flink stukje gemak wanneer de containerkasten "ready to go" bij u thuis worden afgeleverd.

Natuurlijk groen

Misschien wel de mooiste oplossing, vanuit een natuurlijk oogpunt, is het wegwerken van uw lelijke kliko's door gebruik te maken van de natuur. Plaats eens wat planten of klimop rondom uw kliko's. U zult zien dat de bakken op deze manier al een stuk minder in het oog springen. De kliko helemaal wegwerken? Dan is de heg natuurlijk de ideale plant om hiervoor te gebruiken.

Houten ombouw

Bent u zelf handig en heeft u het liefste zelf alle controle over wat er in uw tuin komt te staan en hoe dit werkt? Dan is het uiteraard ook een oplossing om in plaats van een kant-en-klare containerkast zelf aan de slag te gaan met tuinhout. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij alles wat u nodig heeft voor het zelf maken van een containerberging. Benieuwd hoe wij u hierbij zouden kunnen helpen? Neem eens contact op met onze klantenservice of kom eens langs in onze 1100m2 overdekte showroom!

Plantenbak

Het is uiteraard ook mogelijk om bovenstaande oplossingen te combineren. Een houten oplossing om de bakken weg te werken, maar toch een mooi stukje natuur laten terugkomen. Plantenbakken zijn hier natuurlijk uitermate voor geschikt. Helaas zullen niet heel veel partijen een plantenbak hebben speciaal voor het wegwerken van uw kliko. Om deze reden heeft Tuinhoutdiscount.nl dan ook de maatwerk-afdeling in het leven geroepen. U roept, wij adviseren en maken het naar wens. Neem hiervoor eens contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden eens samen door nemen.

Tot ziens bij Tuinhoutdiscount.nl!