Blog

Tuintrend 2018: De kooktuin

Het is 2018 en net zoals elk voorgaand jaar zijn er ook dit jaar tuintrends. Een van deze trends is de kooktuin. De kooktuin is niet meer een barbecue in de tuin en gezellig tafelen. Het is een complete buitenkeuken voorzien van alle gemakken. Bij deze keuken hoort een mooie overkapping met daarin een complete inrichting. Denk aan meubels, muziek en accessoires die normaal binnen zouden worden gebruikt. 

Nog meer van binnen naar buiten

In de voorgaande jaren was het al een trend om de binnensituatie te verlengen en laten aansluiten op de buitenomgeving. In 2018 gaan we hierin dus nog een stuk verder. De tuin wordt een extra leefomgeving. Niet meer alleen koken in de keuken, maar ook in de tuin een complete maaltijd neer kunnen zetten en de hele avond kunnen tafelen is het ding.

Een stuk extra maatwerk en advies

Met deze nieuwe ontwikkeling is het ook van belang dat u goed advies inwint over de situatie en over de best practices. Welke buitenkeuken combineert het mooist met de overkapping? Welke meubels zijn er beschikbaar (en betaalbaar) om de situatie helemaal af te maken? Net zoals binnen zijn dit vragen waar nu rekening mee gehouden zal moeten worden. Uiteraard kan Tuinhout Discount u hier van begin tot eind mee helpen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een stukje persoonlijk advies