Blog

Top 10 best verkochte blokhutten en tuinhuisjes

Inspiratie op doen voor uw blokhut of tuinhuis? Dan is het vaak handig om uit te gaan van wat andere mensen al kochten. Dit is immers een betrouwbare graadmeter. De top 10 blokhutten en tuinhuisjes in dit overzicht kochten andere mensen het meest. Wel zo makkelijk!

In welke wanddiktes zijn blokhutten beschikbaar?

Bij het aanschaffen van een blokhut is ook de wanddikte van de blokhut enorm van belang. Vaak staat de wanddikte namelijk gelijk aan de kwaliteit die u kunt verwachten bij de blokhut. De wanddiktes in ons assortiment variëren van 19mm tot 92mm. Overigens zijn 28mm en 44mm de meest gangbare maten en zijn hierin dus ook de meeste blokhutten beschikbaar.

In welke dakvormen zijn blokhutten beschikbaar?

De dakvorm is bij tuinhuisjes vooral erg belangrijk voor de uitstraling en de algehele stijl van de blokhut. Het dak van de blokhutten kan bijvoorbeeld een puntdak zijn, maar ook een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of een ronddak.

Welke soorten behandelingen zijn er mogelijk bij een blokhut?

Het kan per blokhut verschillen of de blokhut behandeld kan worden en op welke manier dit dan kan. Zo is het vaak bijvoorbeeld mogelijk om de blokhut te impregneren in verschillende kleuren. De kleuren zijn hierin vooral een smaakkwestie. Het impregneren is iets dat wij altijd aanraden in verband met de duurzaamheid en dus de verwachte levensduur van de blokhut. Naast impregneren is het vaak ook mogelijk om de blokhut in een (grond)laag te laten spuiten.

Top 10 best verkochte blokhutten en tuinhuisjes


1. Blokhut/Tuinhuis Asmund

Mooi Tuinhuis Asmund van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


2. Blokhut/Tuinhuis Klair

Mooi Tuinhuis Klair van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een ronddak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


3. Blokhut/Tuinhuis Juha

Mooi Tuinhuis Juha van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


4. Blokhut/Tuinhuis Gustav

Mooi Tuinhuis Gustav van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een Puntdak en een wanddikte van 44mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


5. Blokhut/Tuinhuis Brenda (met overkapping)

Mooi Tuinhuis Brenda van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een platdak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


6. Blokhut/Tuinhuis Coventry

Mooi Tuinhuis Coventry van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 58mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


7. Blokhut/Tuinhuis Dianne

Mooi Tuinhuis Dianne van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 40mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


8. Blokhut/Tuinhuis Mika

Mooi Tuinhuis Mika van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


9. Blokhut/Tuinhuis Valentino

Mooi Tuinhuis Valentino van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een platdak en een wanddikte van 28mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.


10. Blokhut/Tuinhuis Agnes

Mooi Tuinhuis Agnes van het merk Tuindeco gerealiseerd uit Vurenhout. De blokhut beschikt over een puntdak en een wanddikte van 44mm. Vragen over dit product? Neem contact op met één van onze specialist of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.